|

پیش بینی هوای سیستان و بلوچستان فردا یکشنبه 19 مهر/ احتمال وقوع رگبار

از روز دوشنبه تا شب سه‌شنبه، ۲۰ تا ۲۱ مهرماه، ارتفاعات جنوبی و مرکزی استان، به‌ویژه شهرستان‌های سرباز، راسک، مهرستان، سیب و سوران و سراوان، تحت تأثیر فعالیت سامانه بارشی قرار می‌گیرند.

پیش بینی هوای سیستان و بلوچستان فردا یکشنبه 19 مهر/ احتمال وقوع رگبار

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای اداره‌کل هواشناسی سیستان‌وبلوچستان از فعالیت سامانه بارشی و احتمال وقوع رگبار، رعدوبرق و تندباد در برخی مناطق استان خبر داد.

علی ملاشاهی اظهار کرد: از روز دوشنبه تا شب سه‌شنبه، ۲۰ تا ۲۱ مهرماه، ارتفاعات جنوبی و مرکزی استان، به‌ویژه شهرستان‌های سرباز، راسک، مهرستان، سیب و سوران و سراوان، تحت تأثیر فعالیت سامانه بارشی قرار می‌گیرند.

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای اداره‌کل هواشناسی سیستان‌وبلوچستان افزود: در این مدت، رگبار باران، رعدوبرق، تندبادهای شدید و لحظه‌ای و در برخی نقاط احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: روز یکشنبه نیز احتمال بارش‌های پراکنده در شهرستان زاهدان و ارتفاعات مرکزی استان وجود دارد.

توصیه‌های هواشناسی برای کاهش خسارات احتمالی

ملاشاهی با توصیه به شهروندان برای رعایت نکات ایمنی تأکید کرد: از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی و همچنین انجام فعالیت‌های کوهنوردی در مناطق مرتفع خودداری شود.

وی همچنین از دامداران خواست با اتخاذ تمهیدات لازم، برای پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از فعالیت سامانه بارشی اقدام کنند.

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.