|

آتش سوزی در این جنگل خوزستان مهار شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت: آتش‌سوزی در عرصه جنگل‌کاری دولتی آبزالو اندیکا با حضور به‌موقع یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان مهار شد.

آتش سوزی در این جنگل خوزستان مهار شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت: آتش‌سوزی در عرصه جنگل‌کاری دولتی آبزالو اندیکا با حضور به‌موقع یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان مهار شد.

فتح‌الله ابوعلی بیان کرد: پیرو گزارش‌های دریافتی مردمی مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در منطقه آبزالو از توابع بخش مرکزی شهرستان اندیکا، نیروهای یگان حفاظت به محل حریق اعزام شدند.

وی با بیان اینکه علت وقوع آتش‌سوزی در این عرصه طبیعی مشخص نیست، گفت: با توجه به آمادگی کامل نیروهای یگان حفاظت شهرستان، مهار آتش‌سوزی به‌طور کامل انجام و خنک‌سازی و ایمن‌سازی منطقه برای جلوگیری از شعله‌ور شدن دوباره صورت گرفت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان اضافه کرد: با شروع فصل گرما، آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی استان رخ می‌دهد و در مواردی عوامل انسانی نیز دخالت دارند؛ به همین منظور از مردم درخواست داریم از روشن کردن آتش در عرصه‌های طبیعی خودداری کنند.

ابوعلی همچنین از آتش‌سوزی در مزارع کشاورزی شهرک شهید اسدپور از توابع بخش آبژدان شهرستان اندیکا خبر داد و گفت: بلافاصله نیروهای یگان حفاظت به محل حریق اعزام شدند و عملیات مهار آتش را پیش از توسعه و سرایت آن به عرصه‌های دیگر انجام دادند.

وی افزود: این آتش‌سوزی با کمک جوامع محلی و آتش‌نشانی مهار شد و تمام تلاش بر این بود که از سرایت آتش به عرصه‌های طبیعی اطراف زمین جلوگیری شود.

پیش از این اداره‌کل منابع طبیعی خوزستان، رها کردن زباله در دل طبیعت را یکی از دلایل بسیار مهم آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی عنوان کرده بود.

دادستان هویزه نیز پیش از این از تشکیل ۱۴ پرونده قضایی در رابطه با آتش زدن مزارع در این شهرستان خبر داد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان پیش از این اعلام کرد با توجه به افزایش تراکم پوشش گیاهی و علفی در استان نسبت به سال گذشته، بر اثر بارش‌های مناسب و بالا بودن دمای هوا، احتمال افزایش وقوع حریق در مراتع و جنگل‌ها و گسترش آن وجود دارد.

 

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.