پیش بینی هوای گیلان فردا چهارشنبه 9 اردیبهشت/ پیش بینی رگبار شدید و خیلی شدید
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مدیرکل هواشناسی گیلان، از پیش بینی رگبار شدید و خیلی شدید خبر داد و گفت: وزش باد و رعد و برق نیز مورد انتظار است.
محمد دادرس آسمان گیلان را قسمتی ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: املش با صفر و رشت با ۱۷.۶ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت تناوبی سامانه ناپایدار و تقویت جریانات خشک شمالی تا چهارشنبه، ۹ اردیبهشت در منطقه دانست و اظهار کرد: طی این مدت، شاهد ابرناکی و مه آلود بودن هوا و کاهش نسبی دما و وزش باد و بارندگی و رعد و برق و احتمال تگرگ خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و تصریح کرد: به دنبال فعالیت سامانه ناپایدار طی چهارشنبه، شرایط برای بارندگی رگباری شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها فراهم است.
به گفته دادرس، احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و روان آب و طغیان رودخانه ها و لغزش و رانش و شکسته شدن درختان و اصابت صاعقه وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: به تدریج از پنجشنبه با تضعیف سامانه ناپایدار کاهش ابر و روند افزایش نسبی دما تا اوایل هفته آینده مورد انتظار است.