|

شکستگی خط لوله نفت در گردنه رازان

بر اساس گزارش واصله به آتش‌نشانی خرم‌آباد، لوله سراسری نفت خام واقع در گردنه رازان دچار شکستگی شده است.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان از شکستگی خط لوله سراسری نفت در گردنه رازان « بخش زاغه» شهرستان خرم‌آباد خبر داد و گفت عملیات رفع شکستگی در حال انجام است.

سعید پورعلی ۲۸ فروردین اظهار کرد: بر اساس گزارش واصله به آتش‌نشانی خرم‌آباد، لوله سراسری نفت خام واقع در گردنه رازان دچار شکستگی شده است. 

وی ادامه‌ داد: بلافاصله پس از گزارش حادثه، با تماس با مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت استان لرستان و هماهنگی با مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت استان مرکزی، عوامل فنی به محل اعزام شده و عملیات رفع شکستگی در حال انجام است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان افزود: هم‌اکنون نیروهای فنی و عملیاتی به منظور کنترل و پیشگیری از هرگونه حادثه‌ای در محل حادثه مستقر هستند.

پورعلی گفت: علت حادثه در دست بررسی است و اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می‌شود.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.