|

بازسازی پل اصفهان-کاشان ۲۵میلیارد هزینه خواهد داشت

فرماندار کاشان گفت: عملیات بازسازی فوری پل راه‌آهن یحیی‌آباد بلافاصله پس از اعلام آتش‌بس آغاز شده و به همت اداره کل راه‌آهن استان اصفهان و همراهی دستگاه‌های اجرایی شهرستان کاشان در حال انجام است.

بازسازی پل اصفهان-کاشان ۲۵میلیارد هزینه خواهد داشت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فرماندار کاشان از آغاز عملیات بازسازی پل راه‌آهن یحیی‌آباد کاشان و تخمین خسارت اولیه 250میلیارد ریالی خبر داد.

مجتبی راعی اظهار داشت: عملیات بازسازی فوری پل راه‌آهن یحیی‌آباد بلافاصله پس از اعلام آتش‌بس آغاز شده و به همت اداره کل راه‌آهن استان اصفهان و همراهی دستگاه‌های اجرایی شهرستان کاشان در حال انجام است.

وی با اشاره به خسارات وارد شده به این پل و تأسیسات اطراف آن افزود: بر اساس برآوردهای اولیه، میزان خسارت وارد شده در پی تجاوز دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی به پل و شبکه ریلی در محدوده کاشان و اطراف پل یحیی‌آباد حدود 250 میلیارد ریال برآورد شده است و اقدامات لازم برای بازسازی و آماده‌سازی مجدد این پل با سرعت در حال اجراست.

فرماندار ویژه شهرستان کاشان ضمن اشاره به بکارگیری دستگاه‌خای مختلق در جبران خسارت‌ها تأکیدکرد: با بسیج امکانات و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط، تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ممکن شرایط بهره‌برداری مجدد از این مسیر ریلی فراهم شود.

وی همچنین با قدردانی از حضور حماسی مردم در اجتماعات و خیابان‌ها و همچنین همراهی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان تصریح کرد: دولت پای کار مردم است و مدیریت شهرستان کاشان نیز با تمام توان در کنار مردم ایستاده است.

راعی تاکید کرد: در طول شرایط جنگی تحمیلی رمضان و همچنین پس از اعلام آتش‌بس، تأمین امنیت و فراهم‌سازی کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان با جدیت دنبال شده و مسئولان با تمام توان به وظایف خود عمل می‌کنند.

منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.