|

پیش بینی هوای فارس فردا پنجشنبه 14 اسفند/ سامانه بارشی در هفته جدید در راه است

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌بینی و خروجی مدل‌های هواشناسی طی روز یکشنبه، ۱۷ اسفند سامانه بارشی جدیدی به استان فارس به‌ویژه نواحی غربی و شمالی نفوذ خواهد کرد.

پیش بینی هوای فارس فردا پنجشنبه 14 اسفند/ سامانه بارشی در هفته جدید در راه است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی فارس از ورود یک سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه، ۱۷ اسفند به این استان خبر داد و افزود: سامانه بارشی فعلی تا امشب از استان خارج خواهد شد.

قاسم حسینی گفت: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌بینی و خروجی مدل‌های هواشناسی طی روز یکشنبه، ۱۷ اسفند سامانه بارشی جدیدی به استان فارس به‌ویژه نواحی غربی و شمالی نفوذ خواهد کرد.

وی با اشاره به فعالیت یک سامانه بارشی که طی روزهای اخیر در سطح استان فارس در حال فعالیت است، افزود: امروز چهارشنبه، ۱۳ اسفند با ادامه فعالیت سامانه بارشی شاهد بارش باران گاهی رعد و برق در مناطق نیمه جنوبی و مرکزی و بارش‌های پراکنده در مناطق شمالی استان خواهیم بود.

حسینی با بیان اینکه امشب سامانه بارشی بتدریج از شرق استان خارج خواهد شد، افزود: از صبح پنج‌شنبه، ۱۴ اسفند در سطح استان مه رقیق پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی فارس در خصوص دمای هوا نیز اظهار کرد: به لحاظ شرایط دمایی طی روز پنج‌شنبه در سطح استان کاهش دما رخ می‌دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیشترین میزان بارش در سامانه فعلی را مربوط به ایستگاه باران‌شناسی فرودگاه جهرم با ۹۹.۵ میلی‌متر بارندگی اعلام کرد و افزود: قیروکارزین با ۹۶.۸ میلی‌متر بارندگی، جهرم با ۹۲.۱ میلی‌متر، استهبان با ۸۶.۴ میلی‌متر و نی‌ریز با ۶۶.۲ میلی‌متر بارندگی در رده‌های بعدی میزان بارندگی سامانه فعلی قرار دارند. همچنین در شیراز نیز ۲۹.۳ میلی‌متر بارندگی داشته‌ایم.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.