|

تخلیه شهر چابهار صحت دارد؟

‌فرماندار ویژه چابهار با تکذیب تخلیه شهر گفت: مردم به شایعات توجه نکنند، زیرا امنیت در شهر برقرار است.

تخلیه شهر چابهار صحت دارد؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

‌فرماندار ویژه چابهار با تکذیب تخلیه شهر گفت: مردم به شایعات توجه نکنند، زیرا امنیت در شهر برقرار است.

 علیرضا نورا، معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار شایعه تخلیه شهر چابهار را نقشه شوم دشمن دانست و اظهار داشت: مردم شهر چابهار مانند همیشه در شرایط عادی به زندگی روزمره خود مشغولند.

 وی بیان کرد: انتشار برخی اخبار درباره تخلیه احتمالی چابهار، اقدامی در راستای ایجاد نگرانی در میان مردم است و هیچ تصمیم یا دستوری در این خصوص وجود ندارد.

فرماندار ویژه شهرستان چابهار ادامه داد: تمامی بخش‌های اجرایی و امنیتی در آمادگی کامل قرار دارند و شرایط عمومی شهر عادی است و بازدیدهای میدانی نشان می‌دهد روند زندگی روزمره مردم بدون اختلال در جریان است.

وی گفت: انتظار می‌رود مردم اخبار را تنها از منابع رسمی پیگیری و از بازنشر مطالب تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند تا زمینه سوءاستفاده فراهم نشود.

نورا تاکید کرد: به اطلاع عموم مردم چابهار می‌رسانیم که از هرگونه خبر غیررسمی پرهیز کرده و اطلاعات معتبر را فقط از رسانه‌های رسمی دولت دریافت کنند.

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از آغاز جنگ‌ در آستانه نوروز ۱۴۰۵