|

بازنشستگان از قطار مزایای مناسبتی جا ماندند!

فعال صندوق بازنشستگی لشکری گفت: طبق قانون، در مناسبت‌ها باید بازنشستگان نیز درنظر گرفته شوند و اگر مزایایی برای نیروهای شاغل در نظر گرفته شد، باید به بازنشستگان نیز تخصیص داده شود، اما این اتفاق نمی‌افتد.

بازنشستگان از قطار مزایای مناسبتی جا ماندند!

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

امیر رهبر، فعال صندوق بازنشستگی لشکری گفت: از هفته گذشته به مناسبت ماه رمضان، مبالغی تحت عنوان کمک هزینه معیشتی برای شاغلین نیروهای مسلح  به ازای سرپرست، همسر و فرزند در حکمت کارت آن‌ها شارژ شد که البته با توجه به دریافتی سایر وزارت‌خانه‌ها، این مبالغ بسیار کم و ناچیز است اما صحبت من این است که حتی همین مبلغ ناچیز هم به بازنشستگان تعلق نگرفته است.

 

وی گفت: این در حالی است که طبق قانون، در مناسبت‌ها باید بازنشستگان نیز درنظر گرفته شوند و اگر مزایایی برای نیروهای شاغل در نظر گرفته شد، باید به بازنشستگان نیز تخصیص داده شود.

رهبر با انتقاد از دیده نشدن بازنشستگان نیروهای مسلح در مناسبت‌ها افزود: چرا بازنشستگان دیده نمی‌شوند؟ ارزش حقوق آنها با توجه به افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها و نرخ تورم افزایش پیدا کرده است و مستمری ماهانه کفاف هزینه‌های اساسی زندگی را هم نمی‌دهد.

وی گفت: تا به بازنشستگان می‌رسند می‌گویند اعتبار نداریم؛ مگر تعداد بازنشستگان چقدر است که اعتبار برای نیروهای شاغل دارند اما بازنشستگان از آن بی‌بهره هستند.

این فعال صندوق بازنشستگی لشکری گفت: بازنشستگان نیروهای مسلح به علت عوارض ناشی از جنگ،  فرزند بیکار بالای ۳۰ سال، اجاره نشینی، مریضی‌های اعصاب و روان، بیشتر از شاغلان احتیاج به رسیدگی معیشتی دارند.

 

منبع: ایلنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.