|

تمام ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ در این استان تعطیل شد

روابط عمومی استانداری خراسان رضوی از تعطیلی کلیه ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در روز شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی به علت برودت هوا خبر داد.

تمام ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ در این استان تعطیل شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 روابط عمومی استانداری خراسان رضوی از تعطیلی کلیه ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در روز شنبه ۴ بهمن‌ماه در خراسان‌رضوی به علت برودت هوا خبر داد.

بر اساس تصمیم ستاد مدیریت مصرف انرژی استان خراسان رضوی، با توجه به برودت هوا در نقاط مختلف استان و کشور و نیز به منظور مدیریت مصرف حامل‌های انرژی و جلوگیری از افت فشار گاز در شبکه سراسری، ضمن تأکید بر صرفه جویی در مصرف گاز در بخش‌های مختلف اداری و خانگی، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند؛ نحوه فعالیت کارکنان کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی (باستثنای بخش های امدادی، درمانی و عملیاتی)، بانک‌ها (باستثنای شعب منتخب) به صورت دورکاری و کلیه مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی (به استثنای برگزاری آزمون‌های متمرکز دوره متوسطه و دانشگاه‌ها) در روز شنبه مورخ 4 بهمن ماه 1404، تعطیل اعلام می‌شود.

 

منبع: ايسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.