|

چمران، رئیس شورای شهر تهران:

اتوبوس های دو‌کابین هنوز به کشور نرسیده/ بازار تهران ناایمن است

رئیس شورای شهر تهران گفت: تا پایان سال حدود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تکمیل می‌شود.

اتوبوس های دو‌کابین هنوز به کشور نرسیده/ بازار تهران ناایمن است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مهدی چمران در حاشیه سیصد و نودمین جلسه شورای  شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به عدم وجود مشکل در پی بارش برف در تهران و خوشحالی مردم، اظهار کرد: امروز لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ شهرداری تهران توسط شهردار ارائه خواهد شد و از روز اول بهمن در دستور کار جلسه خواهد بود. سعی می‌شود متمم نیز سریعتر به شورا ارائه شود.

وی در ارتباط با ورود اتوبوس‌ها به پایتخت با بیان اینکه تا پایان سال حدود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تکمیل می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ارز تامین نشد، بیش از این نتوانستیم تامین کنیم. وزارت کشور برای دیگر استانها اتوبوس تخصیص داده و متاسفانه به تهران اتوبوسی تخصیص نداد؛ با وجود دینکه در آشوب‌ها تعدادی از اتوبوس‌ها تخریب شد. در این روزها که مردم به اتوبوس نیاز دارند می‌بینیم که ۵۰ اتوبوس تا چه اندازه مهم است.

چمران همچنین تصریح کرد: اتوبوس‌های دو کابین نیز در راه است اما هنوز به کشور و تهران نرسیده است.

وی با بیان اینکه تلاش شورا و شهرداری ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن بوده است، یادآور شد: سازمان مدیریت بحران به بررسی‌های علمی ساختمان‌ها پرداخت و در بازدید از ساختمان‌های ناایمن برخی ساختمان‌ها بسته شدند.بازار هم ناایمن است و امیدواریم خطری در آن رخ ندهد. شورا، شهرداری و قوه قضاییه نباید به راحتی از کنار این خطرات بگذرند. 

وی افزود: قرار شد تونل موجود در بازار ایمن‌سازی شود. کار خلافی صورت گرفته بود که باید پیگیری شود و نباید از لحاظ قانونی از کنار آن گذشت. شهرداری منطقه در حال پیگیری است.

رئیس شورای شهر تهران در مورد نصب بیلبوردها در پایتخت، گفت: فاصله بیلبودها باید رعایت شود. باید برای بیلبوردهایی که کنار خیابان‌ها نصب شده، تدابیری اندیشیده شود. اینکه بیلبوردها باعث تصادف شوند، باید مورد بررسی قرار بگیرد. پلیس راضی نیست و می‌گوید بیلبوردها حواس مردم را پرت می‌کند. 

وی با اشاره به نظارت پهپادی ساخت‌وسازها در برخی مناطق، گفت: در حریم هنوز کاری شروع نشده است؛ چون وضعیت آن مشخص نیست. تخلفات به اندازه‌ای آشکار است که بدون پهپاد هم می‌توان آن را دید. 

چمران در مورد اولویت‌های بودجه شهرداری تهران، خاطرنشان کرد: ما سیاست‌های بودجه را تصویب کردیم و لایحه را نیز بررسی می‌کنیم. ما ۵۰ درصد بودجه را به حمل و نقل اختصاص دادیم و گزارش آن را دریافت خواهیم کرد که تا چه اندازه در این بخش هزینه شده است. یکی از کارخانجات معروف تهران اعلام کرد که برای ساخت اتوبوس آمادگی دارد. با توجه به افزایش چشمگیر قیمت اتوبوس در تلاش هستیم این دستگاه‌ها را با قیمت مناسب تحویل شهرداری و شهر بدهیم. بودجه سال آینده بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد تداوم زباله‌گردی یادآور شد: هرجا زباله‌گرد دیدید یا به ما و یا شهرداری منطقه اطلاع دهید تا برخورد لازم صورت بگیرد.

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.