|

تعطیلی ادارات و مدارس تهران شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ تمدید می شود؟

تداوم آلودگی هوای تهران و پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر ادامه این روند در ابتدای هفته آینده گمانه زنی‌ها برای تمدید تعطیلی ادارات و مدارس تهران شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ را افزایش داده است.

تعطیلی ادارات و مدارس تهران شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ تمدید می شود؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

همزمان با تداوم آلودگی هوای تهران و پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر ادامه این روند گمانه زنی‌ها برای تمدید تعطیلی ادارات و مدارس تهران در روز شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ افزایش یافته است.

بر همین اساس استاندار تهران با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره احتمال تعطیلی مدارس تهران در روز شنبه گفته: برای روز شنبه، گزارش‌ها حاکی از برقراری شرایط پایدار جوی است و با توجه به این پیش‌بینی، وضعیت آلودگی هوا در روز شنبه حتماً مورد بررسی و ارزیابی مجدد قرار خواهد گرفت و تصمیمات لازم، در طول روز جمعه یا صبح شنبه اتخاذ و به موقع اعلام خواهد شد و قطعاً در روزهای آتی و با بررسی دقیق شرایط، تصمیمات لازم را جهت حفظ سلامت عزیزانمان اتخاذ خواهیم کرد.

مدارس و دانشگاه‌های برخی شهرهای تهران شنبه ۸ آذر تعطیل شد/ ادارات دورکار شدند

کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، بعدازظهر جمعه، با توجه به تشدید آلودگی هوا، مصوب کرد که فعالیت تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان به صورت مجازی برگزار شود و کارکنان ادارات نیز دورکار شوند.

بر این اساس، مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم فیروزکوه، دماوند و پردیس در تمام مقاطع مجازی و ادارات با نظر مدیران طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.

طبق این تصمیم، کلاس‌های درس در همه مقاطع تحصیلی به شکل غیرحضوری دنبال خواهد شد و دانشگاه‌ها نیز موظف به ارائه آموزش آنلاین هستند.

همچنین ادارات استان تهران با کاهش حضور فیزیکی کارکنان و اجرای طرح دورکاری فعالیت می‌کنند.

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.