|

تعطیلی البرز و کرج شنبه و یکشنبه ۸ و ۹ آذر ۱۴۰۴ تمدید می‌شود؟

اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز در پی تداوم آلودگی هوا در استان البرز و کرج و گمانه‌زنی‌ها درباره تمدید تعطیلات در روزهای شنبه و یکشنبه ۸ و ۹ آذر ۱۴۰۴ اطلاعیه‌ای صادر کرد.

تعطیلی البرز و کرج شنبه و یکشنبه ۸ و ۹ آذر ۱۴۰۴ تمدید می‌شود؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

در پی تداوم آلودگی هوا در استان البرز و کرج گمانه‌زنی‌ها درباره تمدید تعطیلات در روزهای شنبه و یکشنبه افزایش یافته است.

اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی سؤالات مکرر شهروندان درباره وضعیت مصوبات مربوط به کمیته اضطرار کارگروه آلودگی هوا، تمامی مصوبات اعلامی تا پایان هفته پابرجاست و باید مورد توجه و اجرا قرار گیرد.

این اطلاعیه می‌افزاید: در صورت نیاز به تمدید این مصوبات، اطلاع‌رسانی رسمی متعاقباً انجام خواهد شد.

بنا بر این روابط‌عمومی استانداری از تمامی شهروندان، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط در خواست می‌کند؛ به‌طور کامل مقررات و دستورالعمل‌های کمیته اضطرار آلودگی هوا را رعایت کنند. بر اساس این اعلام، همکاری و توجه عمومی برای حفظ سلامت شهروندان و مدیریت شرایط آلودگی هوا ضروری است.

 جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان البرز جمعه تشکیل می‌شود

به گزارش اداره کل روابط عمومی و بین الملل استانداری البرز ، با توجه به تداوم آلودگی هوا در سطح استان، جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا روز جمعه با حضور تمامی اعضا برگزار خواهد شد.

مدارس ابتدایی، پیش دبستانی و مهدهای البرز شنبه تعطیل شد

مهدهای کودک ، پیش دبستانی استان البرز شنبه هشتم آذرماه تعطیل و مدارس مقطع ابتدایی این استان غیر حضوری شدند.

رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان البرز گفت: با توجه به گزارش دریافتی از اداره‌کل هواشناسی استان البرز مبنی بر صدور هشدار زرد آلودگی هوا و در پی تشکیل جلسه کارگروه اضطرار، تمام ادارات، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و دانشگاه‌های استان در روز شنبه هشتم آذرماه باز و به‌صورت حضوری فعالیت خواهند داشت؛ اما مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تعطیل و مدارس ابتدایی به‌صورت غیرحضوری و از طریق بسترهای مجازی آموزش خواهند داشت.

«علی صفری  تاکید کرد: این تصمیم شامل تمام شهرستان‌ها به‌جز شهرستان طالقان و بخش آسارا در استان البرز است که فعالیت مراکز آموزشی در آن‌ها طبق روال عادی ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این تصمیمات با اولویت حفظ سلامت کودکان و گروه‌های حساس اتخاذ شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: تمام ادارات، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان دایر هستند؛ با این حال، مادران شاغلی که فرزند در مقطع مهدکودک، پیش‌دبستانی یا دبستان دارند، می‌توانند از دورکاری استفاده کنند.

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.