ریزش معدن در یزد دو مصدوم برجاگذاشت
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان یزد از وقوع حادثه ریزش معدن در منطقه دربید و مصدومیت دو نفر در این حادثه خبر داد و گفت: عملیات نجات یکی از مصدومان گرفتار، بیش از 8 ساعت به طول انجامید.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان یزد از وقوع حادثه ریزش معدن در منطقه دربید و مصدومیت دو نفر در این حادثه خبر داد و گفت: عملیات نجات یکی از مصدومان گرفتار، بیش از 8 ساعت به طول انجامید.
محمد عشقی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان یزد در تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: عصر روز شنبه 17 آبان، در پی اعلام وقوع ریزش در یکی از معادن منطقه دربید، بلافاصله دو تیم امدادی هلالاحمر به همراه ست نجات و آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند و یک تیم پشتیبان نیز برای تسریع در عملیات به محل پیوست.
وی افزود: در این حادثه دو نفر مصدوم شدند که یکی از آنها بهصورت سرپایی درمان شد، اما فرد دیگر به دلیل ریزش سنگ در ناحیه پا گرفتار شده بود. نجاتگران هلالاحمر پس از انجام عملیاتی طاقتفرسا و بیش از هشت ساعت تلاش بیوقفه موفق شدند مصدوم را رهاسازی و به مرکز درمانی منتقل کنند.
عشقی ضمن قدردانی از تلاش امدادگران و نجاتگران حاضر در صحنه، بر آمادگی کامل تیمهای تخصصی نجات استان یزد برای مقابله با حوادث مشابه تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: نیروهای هلالاحمر استان بهصورت شبانهروزی در محورهای مواصلاتی و مناطق پرخطر آماده خدمترسانی هستند و از شهروندان خواست در صورت بروز هرگونه حادثه، با شماره اضطراری 112 تماس بگیرند تا در کوتاهترین زمان ممکن امدادرسانی صورت گیرد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.