|

ممنوعیت ترافیکی در کدام جاده‌های مازندران اعمال می‌شود؟

​رئیس پلیس راه مازندران از ممنوعیت تردد موتورسیکلت تا یکطرفه شدن جاده چالوس از فردا تا شنبه در محورهای مواصلاتی مازندران خبر داد.

ممنوعیت ترافیکی در کدام جاده‌های مازندران اعمال می‌شود؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس پلیس راه مازندران از ممنوعیت تردد موتورسیکلت تا یکطرفه شدن جاده چالوس از فردا تا شنبه در محورهای مواصلاتی مازندران خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی، رئیس پلیس راه مازندران  اظهار داشت: محدودیت‌های ترافیکی جدیدی برای آخر هفته جاری در محورهای مواصلاتی استان اجرا می شود.

وی افزود: به منظور سهولت در تردد خودروها در جاده‌های شمال، محدودیت‌های ترافیکی از فردا، چهارشنبه، تا اول هفته ی آینده، شنبه، در جاده‌های مازندران اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران در تشریح جزئیات این محدودیت‌ها افزود: تردد موتورسیکلت از ساعت 12 ظهر فردا (چهارشنبه) تا ساعت 8 صبح روز شنبه از محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه و تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است..

 وی تاکید کرد: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

وی در ادامه به محدودیت‌های ویژه محور چالوس اشاره و اظهار داشت: «در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه، در صورت افزایش حجم ترافیک و به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یکطرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت انجام خواهد شد.

فرمانده پلیس راه مازندران در ادامه گفت: ترددانواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج _چالوس و بالعکس کماکان ممنوع می باشد.

سرهنگ عبادی با اشاره به محدودیت‌های قطعی روز جمعه، در محور چالوس تصریح کرد: از ساعت 12:00 از ابتدای آزادراه تهران-شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می‌شود..

 وی افزود: از ساعت 13:00 از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد به صورت کامل برقرار خواهد شد و از ساعت 15:00 نیز از مرزن آباد به سمت تهران یکطرفه اعمال می‌گردد.

 رئیس پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: این طرح تا ساعت 24:00 جمعه ادامه دارد و در صورت کم‌حجم بودن ترافیک، ممکن است زودتر به پایان برسد.

فرمانده پلیس راه مازندران در ادامه به سایر محورها اشاره کرد و گفت: تردد کلیه تریلرها در محور هراز و بالعکس کماکان ممنوع می باشد.

سرهنگ عبادی افزود: همچنین تردد کلیه کامیون‌ها ها وکامیونت هابه استثنای حاملین موادسوختی و فاسدشدنی ازساعت8:00 تا24:00 روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از محور هراز ممنوع خواهد بود.

وی افزود: همچنین در محور فشم، روز جمعه از ساعت 17 تا 20، محدودیت ترافیکی از انتهای محور نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا)به صورت یکطرفه به سمت خروجی فشم برقرار است.

فرمانده پلیس راه مازندران با اشاره به تردد از مسیرجاده ی  قدیم کرج_چالوس بیان کرد: تردد ازمسیرجاده ی قدیم کرج _چالوس  تامحدوده ی پل زنگوله برای ساکنین و افراد بومی و محلی آزاد بوده، ولی کسانی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال رادارند، از ساعت تعیین شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع می‌باشد.

سرهنگ عبادی در پایان با اشاره به محدودیت‌های وسایل نقلیه سنگین تأکید کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج-چالوس و بالعکس کماکان ممنوع است.

 وی در پایان گفت: در محور هراز نیز تردد کلیه تریلرها ممنوع و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی، روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه از ساعت 08:00 تا 24:00 ممنوع اعلام می‌شود.

سرهنگ عبادی تصریح کرد: برای برنامه‌ریزی بهتر سفر،این محدودیت‌ها توسط مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام شده است.

فرمانده ی پلیس راه مازندران در پایان از مسافران و رانندگان خواست: پیش از آغاز سفر، از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی رسمی (مانند مرکز مدیریت راه‌های کشور) از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی مسیر مطلع شوند.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.