|

برگزاری انتخابات نظام پزشکی ۲۵ مهرماه در سراسر کشور

معاون درمان وزارت بهداشت و رییس ستاد مرکزی اجرایی نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی با اشاره به برگزاری این انتخابات در روز جمعه ۲۵ مهرماه، از آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی پرشور، شفاف و الکترونیکی خبر داد.

برگزاری انتخابات نظام پزشکی ۲۵ مهرماه در سراسر کشور

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون درمان وزارت بهداشت و رییس ستاد مرکزی اجرایی نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی با اشاره به برگزاری این انتخابات در روز جمعه ۲۵ مهرماه، از آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی پرشور، شفاف و الکترونیکی خبر داد.

دکتر سیدسجاد رضوی این انتخابات را فرصتی برای بازسازی اعتماد و انسجام در جامعه پزشکی عنوان کرد و با تاکید بر تلاش برای برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم، گفت: ساعت برگزاری انتخابات از ۷ صبح تا ۱۷ عصر تعیین شده است و در مجموع انتخابات به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت. در صورت نیاز و با تصمیم هیات نظارت، امکان تمدید زمان رای‌گیری در سراسر کشور نیز وجود دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: با توجه به شرایط کاری جامعه پزشکی به‌ویژه افرادی که در شیفت‌های صبح یا شب فعالیت دارند، این زمان‌بندی به‌گونه‌ای طراحی شده تا جامعه هدف بتوانند پیش از آغاز فعالیت خود، در انتخابات شرکت کنند.

رضوی با اشاره به نحوه رای‌دهی تصریح کرد: بر اساس قانون نظام پزشکی، دارندگان پروانه فعالیت در هر شهر، فقط مجاز به شرکت در انتخابات همان حوزه هستند. اطلاعات مربوط به محل اشتغال و صلاحیت رای‌دهندگان به‌طور کامل در اختیار واحد اجرایی انتخابات قرار گرفته است تا از رای‌دهی تکراری یا خارج از حوزه جلوگیری شود.

وی درباره فرآیند احراز هویت رای‌دهندگان، گفت: از مجموع ۳۷۸ هزار و ۲۳۲ نفر واجد شرایط رای‌دهی، برای ۴ هزار و ۷۲ نفر به دلایلی از جمله نقص پرونده، فوت یا ثبت‌نشدن کد ملی، امکان احراز هویت فراهم نشد. بنابراین، تعداد نهایی افراد مجاز به شرکت در انتخابات ۳۷۴ هزار و ۱۶۰ نفر است.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: به‌منظور تسهیل مشارکت، مهلت ثبت‌نام کاندیداها به‌دلیل شرایط خاص کشور و مسائل اخیر تمدید شد. همچنین با تمهیدات انجام‌شده، رای‌گیری به‌صورت حضوری و الکترونیکی برگزار می‌شود تا فرایند رای‌دهی و شمارش آرا در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام گیرد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، رضوی درباره محل‌های رای‌گیری در تهران، اظهار کرد: در پایتخت، سه نقطه رای‌گیری (دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در میدان توحید، دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واقع در خیابان ولیعصر(عج)، بیمارستان بوعلی واقع در خیابان تهران نو) در نظر گرفته شده است. برای جلوگیری از هرگونه شائبه و تعارض منافع، رای‌گیری در بیمارستان‌ها انجام نمی‌شود و محل‌های رای‌گیری در دانشگاه‌ها و مراکز غیر درمانی مستقر شده‌اند.

وی با اشاره به تمهیدات مربوط به سلامت و شفافیت انتخابات، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت مسئولیت مستقیم برگزاری انتخابات را برعهده ندارد و کل فرآیند اجرایی توسط وزارت کشور و با همکاری شرکت‌های معتبر برگزارکننده انتخابات ملی انجام می‌شود. تجهیزات لازم از جمله پایانه‌های رای‌گیری (POS) تامین و آموزش‌های لازم به مجریان ارائه شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت در پایان گفت: امیدواریم روز جمعه ۲۵ مهرماه شاهد مشارکت گسترده، رقابت سالم و انتخاباتی شفاف در سراسر کشور باشیم.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.