بناهای تاریخی زواره در زلزله دیشب اصفهان ترک خورد
پس از اتمام مرحله امداد و نجات، تیمهای ارزیابی به منطقه اعزام شدند تا خسارات وارده به ابنیه تاریخی و اماکن مسکونی را بررسی کنند.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از ترک خوردن برخی بناهای تاریخی شهر زواره در پی زلزله شب گذشته خبر داد.
پس از اتمام مرحله امداد و نجات، تیمهای ارزیابی به منطقه اعزام شدند تا خسارات وارده به ابنیه تاریخی و اماکن مسکونی را بررسی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آسیب دیدن تعدادی از بناهای تاریخی زواره در پی زلزله شب گذشته خبر داد. منصور شیشهفروش در این خصوص اظهار کرد: گزارشهای اولیه نشان میدهند که زلزله باعث ایجاد ترکهایی در بناهای تاریخی و ابنیه مسکونی شده است. همچنین، در مناطق مختلف از جمله دهستان ریگستان و روستاهای اطراف زواره، ارزیابیهای خسارت ادامه دارد.
وی افزود: پس از اتمام مرحله امداد و نجات و اطمینان از نبود خسارات جانی، ۹ تیم ارزیابی متشکل از کارشناسان بنیاد مسکن، میراث فرهنگی، شهرداری، راه و شهرسازی، گاز، برق و آب به مناطق آسیبدیده اعزام شدند تا میزان خسارات در ابنیه تاریخی و اماکن مسکونی مشخص شود.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.