|

چمران: تجلیل از مختاری در شورا/ بررسی حسابرسی‌ و سرنوشت تراموا در انتظار گزارش

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، پیش از برگزاری جلسه علنی شورا با اشاره به دستور کار امروز گفت: تجلیل از علی‌محمد مختاری، مدیر پیشین سازمان بوستان‌ها، و بررسی گزارش‌های حسابرسی سازمان ورزش، شرکت مترو، شرکت ساماندهی مشاغل و اصناف و سازمان حمل‌ونقل و ترافیک در دستور قرار دارد. او درباره جابه‌جایی‌های مدیریتی، به‌کارگیری اتباع در شهرداری، تبدیل کمیته گردشگری به سازمان و پروژه تراموا نیز توضیحاتی ارائه داد.

حجم ویدیو: 4.12M | مدت زمان : 00:00:33

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 مهدی چمران پیش جلسه امروز  شورای شهر در جمع خبرنگاران با اشاره به دستورات این جلسه اظهار کرد: از آقای مختاری تجلیلی خواهیم داشت چرا که او یکی از خادمان شهرداری بود؛ همچنین گزارش‌های حسابرسی سازمان ورزش شهرداری تهران، شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، شرکت ساماندهی مشاغل و اصناف، سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران و سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برای سال مالی ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره جا به جایی علی محمد مختاری مدیرعامل سابق بوستان‌ها تصریح کرد: جا به جایی‌ها در شورا بر عهده شورای شهر است؛ آنچه که برای ما مهم بود کار آقای مختاری بود که با تمام توان ایفای نقش کرد و قابل ستایش است. این جا به جایی‌ها بستگی به سلیقه افراد دارد و اگر بخواهند، ما به آن‌ها مشورت می‌دهیم؛ به هر حال مشورت گرفتن خوب است.

چمران درباره استفاده مجدد شهرداری از اتباع به عنوان پاکبان‌ گفت: الان هم می‌تواند استفاده کند اما این کار براساس قانون باید این انجام شود؛ مشکلی در این خصوص وجود ندارد. بدون قانون نمی‌توان در را باز کرد و اجازه ورود داد. ضوابط آن‌ هم همان است که دولت مشخص کرده است.

وی درباره احتمال تبدیل کمیته گردشگری شهرداری به سازمان بیان کرد: این مساله روی میز بررسی شورا است و باید به صحن بیاید؛ به آن فکر کرده‌ایم اما باید بررسی‌های لازم صورت بگیرد.

رییس شورای شهر درباره آخرین وضعیت تراموا گفت: شورا هیچ نظری رسمی درباره تراموا نداده و هیچ گزارشی به شورا نیامده است. گزارشات که بیاید آن را بررسی می‌کنیم و همچنین باید برویم و از نزدیک بازدید کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که از انتخاب و عملکرد شهردار تهران طی سال‌های اخیر راضی هستید یا خیر عنوان کرد: جای مطرح کردن این سوالات نیست. بیایید تفاهم ایجاد کنید و به دنبال تضاد نباشید.

 

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.