|

در سامانه سخا وضعیت مسکن هم اضافه شد + جزییات

​بررسی‌های خبرنگار خبرگزاری صداوسیما نشان می‌دهد در بخش احراز نشانی برای خرید وسیله در سامانه «سخا» فراجا، گزینه‌ای با عنوان «وضعیت در سامانه املاک و اسکان» اضافه شده است.

در سامانه سخا وضعیت مسکن هم اضافه شد  + جزییات

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بررسی‌های خبرنگار خبرگزاری صداوسیما نشان می‌دهد در بخش احراز نشانی برای خرید وسیله در سامانه «سخا» فراجا، گزینه‌ای با عنوان «وضعیت در سامانه املاک و اسکان» اضافه شده است.

این اقدام پس از آن انجام شد که مسئولان فراجا در جلسه مشترک با کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی وعده دادند از ابتدای شهریورماه، فرایند تعویض پلاک نیز طبق قانون منوط به ثبت اطلاعات اقامتی در سامانه ملی املاک و اسکان شود.

photo_2025-08-22_14-08-55

 

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.

 
  • در آستانه روز جهانی بهداشت قاعدگی، «شرق» به تابوهای ادامه‌دار، ناآگاهی، مرخصی ماهانه و اقتصاد پریود در ایران پرداخت
  • گزارش «شرق» از بلاتکلیفی‌ آموزش‌وپرورش برای حضوری‌کردن کلاس‌ها و چالش خانواده‌ها در ثبت‌نام سال تحصیلی جدید