|

شرکت در امتحانات پیام‌نور صرف‌نظر از محل انتخابی امکانپذیر شد

امکان شرکت در امتحانات برای تمامی دانشجویان این دانشگاه که از مراسم اربعین باز می‌گردند در هر نقطه‌ای از درگاه‌های ورودی به کشور فراهم شده است.

شرکت در امتحانات پیام‌نور صرف‌نظر از محل انتخابی امکانپذیر شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 رئیس دانشگاه پیام‌نور گفت: امکان شرکت در امتحانات برای تمامی دانشجویان این دانشگاه که از مراسم اربعین باز می‌گردند در هر نقطه‌ای از درگاه‌های ورودی به کشور فراهم شده است.

محمدهادی امین‌ناجی روز شنبه در حاشیه بازدید از سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: دانشجویانی که در مراسم اربعین شرکت کرده و برای حضور در امتحانات ۴ روز باقیمانده از امتحانات خردادماه دانشگاه پیام نور، می توانند در هر نقطه ای از کشور نسبت به شرکت در امتحانات اقدام کنند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: تمامی افرادی که پیش از این محل آزمون خود را برای نیمسال دوم (خردادماه) انتخاب کرده بودند و در این ۴ روز باقیمانده از امتحانات ممکن است در جایی غیر از محل ثبت نامی حضور داشته باشند می توانند در هر نقطه ای از کشور با مراجعه به واحدهای دانشگاه پیام نور به صورت کاغذی در امتحانات شرکت کنند.

براین اساس تمامی دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۲۱ تا ۲۷ مردادماه برای تعیین محل آزمون‌ به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir مراجعه کرده و نسبت به تغییر محل آزمون اقدام کنند.

امتحانات نیمسال تابستان دانشگاه پیام نور از تاریخ ۸ تا ۱۶ شهریورماه در مراکز/واحدهای سراسر کشور به صورت همزمان برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.