|

درس انس با قرآن برای دانشجویان دانشگاه آزاد الزامی شد

دانشگاه آزاد اسلامی در تازه‌ترین تصمیم خود، گذراندن واحد درسی جدیدی را برای دانشجویان برخی رشته‌ها اجباری اعلام کرد.

درس انس با قرآن برای دانشجویان دانشگاه آزاد الزامی شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای جدید اعلام کرد که کلیه دانشجویان در هر نیم‌سال تحصیلی، حتی در ترم آخر و ترم تابستان، تنها مجاز به اخذ «یک درس» از دروس معارف هستند.

البته دانشجویان ترم آخر با تأیید مدیر گروه می‌توانند تا دو درس معارف اخذ کنند.

بر اساس این اطلاعیه، گذراندن درس «انس با قرآن» برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به بعد که این درس را در مقاطع قبل نگذرانده‌اند، الزامی است.

همچنین تاکید شده است که دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته نیازی به اخذ تمام دروس مندرج در جدول دروس معارف ندارند و باید تنها ۱۷ واحد از این دروس را انتخاب و بگذرانند.

در پایان، دانشگاه آزاد توصیه کرده است که دانشجویان برای اطلاع از شیوه دقیق اخذ دروس معارف، مانند گذشته با آموزش دانشکده محل تحصیل خود هماهنگی لازم را انجام دهند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.