|

یک پلنگ در نطنز دیده شد

​ فرماندار شهرستان نطنز گفت: پلنگ ایرانی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین گربه‌سانان و گونه‌ای در معرض خطر انقراض، در منطقه حفاظت شده کرکس نطنز مشاهده و تصویربرداری شد که این رویداد نادر به‌دنبال گزارش‌های متعدد از حضور پلنگ در این منطقه و با تلاش محیط بانان به ثبت رسید.

یک پلنگ در نطنز دیده شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فرماندار شهرستان نطنز گفت: پلنگ ایرانی به عنوان  یکی از بزرگ‌ترین گربه‌سانان و گونه‌ای در معرض خطر انقراض، در منطقه حفاظت شده کرکس نطنز  مشاهده و تصویربرداری شد که این رویداد نادر به‌دنبال گزارش‌های متعدد از حضور پلنگ در این منطقه و با تلاش محیط بانان به ثبت رسید.

محمد ظریفی روز دوشنبه افزود:این نخستین بار است که از پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده کرکس تصویربرداری شده و این رویداد نشان‌دهنده غنای حیات وحش و اهمیت حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی در شهرستان نطنز است.

وی اظهار کرد: پلنگ ایرانی در فهرست اتحادیه بین‌المللی حفظ طبیعت (IUCN) به عنوان گونه‌ای در معرض خطر انقراض قرار دارد.

منطقه حفاظت شده کرکس با وسعت ۱۱۴ هزار هکتار بخشی از جنوبی ترین منطقه کرکس است که شهر نطنز در دامنه شرقی آن قرار دارد.

این منطقه در شمال شرقی استان اصفهان و همجوار با زیست بوم بیابانی و نزدیک به پارک ملی کویر قرار گرفته است و وجود کوه‌های بلند نظیر رشته کوه کرکس موجب تغییرات پر دامنه آب و هوایی در آن شده به طوریکه آن را از مناطق همجوار خود متمایز ساخته است.

۱۳ گونه پستاندار، ۶۲ گونه پرنده، ۱۲ گونه خزنده و یک گونه دو زیست تاکنون در منطقه حفاظت شده کرکس شناسایی و ثبت شده است.

شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • «شرق» از افزایش طلاق در سالمندان گزارش می‌دهد؛ جدایی‌هایی برخاسته از بحران معیشت و فرسایش عاطفی
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش