|

پیش‌بینی هوای سیستان و بلوچستان فردا دوشنبه 13 مرداد/ تداوم طوفان در نواحی شمالی

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: از ۱۳ تا ۲۰ مرداد، صبح ها وزش باد شدید همراه با خیزش گرد وغبار در نواحی شمالی استان پیش بنی می شود.

پیش‌بینی هوای سیستان و بلوچستان فردا دوشنبه 13 مرداد/ تداوم طوفان در نواحی شمالی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: از ۱۳ تا ۲۰ مرداد، صبح ها وزش باد شدید همراه با خیزش گرد وغبار در نواحی شمالی استان پیش بینی می شود.

رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: از فردا دوشنبه (۱۳ مرداد) تا دوشنبه هفته آینده (۲۰ مرداد)، صبح‌ها وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک نقاط مستعد طوفان گردوخاک در نواحی شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

علی ملاشاهی خاطرنشان کرد: همچنین در مناطق مرکزی استان، افزایش غبار می‌تواند موجب کاهش دید افقی و اختلال در ترددهای جاده‌ای به سمت شمال استان می‌شود.

وی توصیه کرد: در زمان غبارآلود شدن هوا، نکات بهداشتی رعایت شده و از ماسک استفاده شود. همچنین، با توجه به وزش باد شدید و کاهش دید، رانندگان در جاده‌ها با احتیاط بیشتری تردد کنند و در اجرای عملیات عمرانی، دقت لازم صورت گیرد.

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش