تالاب آلوده شد، مدیر شهرک چرمشهر بازداشت شد
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از صدور حکم 12 ماه حبس تعزیری برای مدیر سابق شرکت خدماتی شهرک صنعتی چرمشهر به دلیل سوء مدیریت زیست محیطی و آلودگی تالاب بندعلیخان خبر داد. همچنین علیه 60 واحد آلاینده در این شهرکها اعلام جرم شده است.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
حسن عباسنژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، امروز پنجشنبه در خصوص پیگیری پروندههای زیست محیطی شهرکهای صنعتی چرمشهر و سالاریه گفت: به دلیل سوء مدیریت زیست محیطی، پرونده شهرک صنعتی چرمشهر به دادگاه عمومی بخش جوادآباد ورامین ارجاع شد و حکم محکومیت مدیر وقت شرکت خدماتی این شهرک به 12 ماه حبس تعزیری صادر شده است. علاوه بر این، علیه 60 واحد آلاینده در این دو شهرک اعلام جرم شده که تاکنون ۱۶ پرونده تعیین تکلیف شده و مابقی در دست رسیدگی است.
وی افزود: به دستور رییس دادگاه، اداره حفاظت محیط زیست ورامین، با همکاری مدیریت شهرک و نیروی انتظامی، اقدام به قطع انشعاب آب و فاضلاب واحدهای متخلف کرده است. تاکنون انشعاب فاضلاب ۳۹ واحد و انشعاب آب ۲۱ واحد آلاینده قطع شده و پلمب واحدهای متخلف در دستور کار قرار دارد.
عباسنژاد با اشاره به اینکه شهرکهای صنعتی چرمشهر و سالاریه در فهرست صنایع آلاینده ثبت شدهاند و برآورد خسارت زیست محیطی ناشی از آلودگی تالاب بینالمللی بندعلیخان به آنها ابلاغ شده است، گفت: ورود پساب غیر استاندارد تصفیهخانه فاضلاب این دو شهرک به تالاب بندعلیخان همچنان ادامه دارد و پیگیریهای قانونی در این خصوص با همکاری دستگاه قضایی ادامه دارد.
وی همچنین از اقدام شرکت خدماتی چرمشهر برای جمعآوری پسماندهای سطح شهرک و انعقاد قرارداد تعدادی از واحدهای آلاینده برای احداث واحد پیشتصفیه فاضلاب خبر داد و گفت: پس از حصول نتایج نهایی، اطلاعات تکمیلی ارائه خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در پایان تاکید کرد که این اداره کل با جدیت پیگیر برخورد قانونی با هرگونه تخلف زیست محیطی در استان است.
**بخش دوم خبر (سامانه مدیریت پسماندهای پزشکی):**
در خبری جداگانه، در نشستی سه جانبه با حضور نمایندگان شهرداری تهران، وزارت بهداشت، دانشگاههای علوم پزشکی و اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، ضرورت راهاندازی سامانه متمرکز مدیریت پسماندهای پزشکی در تهران مورد بررسی قرار گرفت. فاطمه اکبرپور، سرپرست معاونت محیط زیست انسانی حفاظت محیط زیست استان تهران، راهاندازی این سامانه را اقدامی اساسی برای کاهش مخاطرات زیست محیطی و بهداشتی ناشی از پسماندهای مراکز درمانی دانست. وی تاکید کرد که پراکندگی در مدیریت پسماندهای پزشکی، نبود شفافیت و فقدان زیرساختهای نوین، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی و محیط زیست شهری است. همچنین ارتقای زبالهسوز آرادکوه به فناوریهای روزآمد امحای پسماندهای پزشکی، از دیگر راهکارهای مطرح شده در این نشست بود.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.