|

شروط ورود شطرنج به مدارس بررسی شد

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که ورود رشته شطرنج به برنامه درسی مدارس منوط به ارائه طرح جامع و تایید سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است.

شروط ورود شطرنج به مدارس بررسی شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش: ۴۰ کشور جهان شطرنج را در برنامه درسی خود دارند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که ورود رشته شطرنج به برنامه درسی مدارس منوط به ارائه طرح جامع و تایید سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است.

محمد جعفری با اشاره به درخواست فدراسیون شطرنج برای افزودن این رشته به برنامه درسی مدارس گفت: طبق جلسات برگزار شده بین فدراسیون شطرنج و فدراسیون ورزش دانش‌آموزی، ضرورت ارائه یک طرح جامع برای ورود این رشته به برنامه درسی مدارس مورد تاکید قرار گرفته است. وی افزود که سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی متولی بررسی و تایید این طرح خواهد بود.

جعفری با اشاره به اینکه حدود ۴۰ کشور جهان شطرنج را در برنامه آموزشی خود دارند، توضیح داد که درس تربیت بدنی هم اکنون دو ساعت از برنامه درسی مدارس را به خود اختصاص داده است و افزودن شطرنج نیازمند ارائه یک طرح کامل و جامع شامل بیان مسئله، ضرورت‌ها و مزایا است. این طرح ابتدا باید توسط مسئولان مرتبط مورد بررسی و تایید قرار گیرد.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه جلسات دفاع از این طرح با رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی برگزار خواهد شد، گفت: شطرنج به دلیل مزایای متعدد از جمله تقویت حافظه، تمرکز و یادگیری، می‌تواند به بهبود فرایند یادگیری دانش‌آموزان کمک کند. با تایید طرح ارائه شده، امکان اجرای آن در مدارس فراهم خواهد شد.

منبع: پیام ما

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.