اعتراف برادر به قتل خواهر و رها کردن جسد در چاه ۱۰ متری
رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی از کشف جسد یک زن میانسال از داخل چاه و دستگیری برادر وی به اتهام قتل عمد خبر داد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی از کشف جسد یک زن میانسال از داخل چاه و دستگیری برادر وی به اتهام قتل عمد خبر داد.
سرهنگ تقی توئی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام یکی از شهروندان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر مفقود شدن یکی از اعضای خانواده، موضوع بهسرعت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان شمالی قرار گرفت.
وی افزود: تیم تحقیقاتی پلیس با حضور در محل، بررسیهای میدانی را آغاز کرد و با توجه به شواهد موجود، احتمال وقوع جنایت قوت گرفت.
رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی ادامه داد: در جریان تحقیقات، پسر خانواده به قتل خواهرش اعتراف کرد و انگیزه خود را بروز یک درگیری خانوادگی عنوان کرد.
به گفته سرهنگ توئی، قاتل در اعترافات خود اعلام کرده است که پس از درگیری، اقدام به ضرب و جرح خواهرش کرده و سپس وی را به داخل چاهی در محوطه منزل مسکونی انداخته است.
وی گفت: با هماهنگی مقام قضایی و همکاری نیروهای آتشنشانی، جسد این زن از چاهی به عمق حدود ۱۰ متر خارج شد.
سرهنگ توئی بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده، جهت طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.