|

۶۴ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر دستگیر شدند

مأموران انتظامی لرستان با اشراف اطلاعاتی و همکاری خوب مردم موفق به شناسایی ۶۴ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر شدند.

۶۴ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر  دستگیر شدند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مأموران انتظامی لرستان با اشراف اطلاعاتی و همکاری خوب مردم موفق به شناسایی ۶۴ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر شدند.

 سردار یحیی الهی فرمانده انتظامی لرستان امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای مبارزه قاطع و بی‌امان پلیس با سوداگران مرگ، مأموران انتظامی استان طی ۲۴ ساعت گذشته طرح برخورد با سوداگران مرگ را به مرحله اجرا گذاشتند.

وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و همکاری خوب مردم موفق به شناسایی ۶۴ قاچاقچی و خرده‌فروش مواد مخدر شدند.

فرمانده انتظامی لرستان با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهمان مقدار ۱۲۷ کیلو و ۳۳۵ گرم انواع مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی کشف که ضمن تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند، تصریح کرد: دراین‌رابطه تعداد ۳۶ معتاد متجاهر نیز جمع‌آوری و به‌منظور ترک اعتیاد تحویل کمپ‌های مجاز شدند.

سردار الهی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و همراهی خوب مردم از خدمتگزاران خود در انتظامی استان لرستان، تصریح کرد: مبارزه قاطع و بی‌امان با سوداگران مرگ در دستور کار پلیس است.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.