|

۱۵۵ ماینر غیرمجاز کشف شد

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی از کشف ۱۵۵ ماینر غیرمجاز در استان خبر داد.

۱۵۵ ماینر غیرمجاز کشف شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی از کشف ۱۵۵ ماینر غیرمجاز در استان خبر داد.

طاهر کیامهر در این زمینه اظهار کرد: میزان مصرف برق ۱۵۵ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شده در سطح استان طی ۳ ماهه نخست امسال؛ در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۱۶ هزار کیلووات‌ساعت بوده که این مقدار معادل مصرف برق هزاران خانوار در دوره‌های پیک مصرف است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی به تداوم برخورد با ماینرهای غیرمجاز در استان اشاره کرد و گفت: طرح تشدید برخورد با استفاده کنندگان غیرمجاز ماینر در استان با قاطعیت ادامه دارد.

کیامهر ادامه داد: به دنبال تلاش‌های مستمر تیم‌های نظارتی شرکت توزیع، گزارش‌های مردمی و همکاری و مشارکت‌های نیروهای انتظامی و همراهی مراجع قضائی طی ۳ ماهه نخست سال جاری ۱۵۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در سطح استان کشف و ضبط شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط ویژه صنعت برق؛ شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی از روزهای نخست سال با جدیت بیشتری به برخورد با سو استفاده کنندگان مصرف برق پرداخت و در چارچوب طرح برخورد با مصارف غیرمجاز، تعداد ۱۸ مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۴ در نقاط مختلف استان شناسایی و جمع‌آوری شد.

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.