|

دستگیری عوامل جاسوسی و تصویربرداری از اماکن حساس گیلان + ویدئو

فرمانده انتظامی استان گیلان اعلام کرد: ۱۲ تیر عاملان تصویربرداری از اماکن نظامی، انتظامی و دولتی، توسط ماموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان دستگیر شدند.

دستگیری عوامل جاسوسی و تصویربرداری از اماکن حساس گیلان + ویدئو

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

فرمانده انتظامی استان گیلان از بازداشت عاملان تصویربرداری از اماکن نظامی، انتظامی و دولتی، توسط مأموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان خبر داد.

سردار حسن‌پور جمعه ۱۳ تیر در تشریح این خبر اظهار کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی صورت گرفته، روز گذشته عاملان تصویربرداری از اماکن نظامی، انتظامی و دولتی، توسط مأموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان ۲۸ و ۴۳ ساله در اعترافات خود اعلام کردند که از اواخر سال گذشته، با فردی در زندان آشنا شده و پس از تحمل کیفر و آزاد شدن از زندان، وی به کشور آلمان پناهنده می‌شود که با وعده تأُمین مالی و استفاده از اماکن رفاهی و خدماتی کشورهای اروپایی، آنان را تطمیع کرده و مجرمین وطن فروش نیز تصاویری از اماکن نظامی، انتظامی و دولتی گیلان را ضبط و برای وی ارسال کرده‌اند.

به گزارش اطلاع رسانی پلیس استان، فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و همراهی ارزشمند مردم عزیز و شریف استان گفت: مردم هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، و یا به شماره‌های تماس ۱۱۳ و ۱۱۶ اطلاع دهند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.