تغییر زمان آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴
سازمان سنجش اعلام کرد: زمان برگزاری آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ از ۲۷ تیرماه به سوم مردادماه تغییر یافت.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
سازمان سنجش اعلام کرد: زمان برگزاری آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ از ۲۷ تیرماه به سوم مردادماه تغییر یافت.
سازمان سنجش در اطلاعیه ای اعلام کرد: پیرو اطلاعیه منتشر شده این سازمان در تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۲۸، به اطلاع متقاضیانی که در آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ ثبتنام کرده اند می رساند، با توجه به هماهنگی های صورت گرفته زمان برگزاری این آزمون از صبح روز جمعه ۱۴۰۴/۰۴/۲۷ به صبح روز جمعه ۱۴۰۴/۰۵/۰۳ تغییر یافت.
در ضمن اطلاعات تکمیلی آزمون مذکور، تاریخ پرینت کارت شرکت در آزمون و محل رفع نقص کارت، در روز دوشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۳۰ از درگاه این سازمان اطلاع رسانی خواهد شد.
ثبتنام در این آزمون از روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه آغاز شده بود و تا ۳ خرداد ماه ادامه داشت که تا ۷ خردادماه تمدید شده بود.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.