سارقان کابل های برق در کرمان دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری سارقان کابل های برق با اعتراف به ۲۶ مورد سرقت سیم و کابل برق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری سارقان کابل های برق با اعتراف به ۲۶ مورد سرقت سیم و کابل برق در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ مهدی پور امینایی اظهار داشت: در پی وقوع چند مورد سرقت سیم و کابل برق در سطح شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پایگاه اطلاعات بررسیهای خود را در خصوص این پرونده آغاز و با انجام گشت زنی هدفمند در حوزه استحفاظی، سارقان را نیمههای شب حین ارتکاب سرقت دستگیر و ابزار و ادوات سرقت و بخشی از کابلهای سرقتی را از آنان کشف کردند.
این مسئول انتظامی ادامه داد: سارقان در بازجوییهای پلیسی به ارتکاب ۲۶ مورد سرقت کابل از شبکه برق اعتراف کردند.
آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.