|

عصر امروز جاده چالوس یک طرفه می‌شود

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل ترافیک سنگین خبر داد.

عصر امروز جاده چالوس  یک طرفه می‌شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل ترافیک سنگین خبر داد.

وی اعلام کرد: به منظور مدیریت ترافیک و تخلیه بار ترافیکی، از ساعت ۱۴:۰۰ امروز، تردد انواع وسایل نقلیه در آزادراه تهران-شمال و محور کرج-چالوس ممنوع شده است.

وی افزود: همچنین از ساعت ۱۶:۰۰، مسیر شمال به جنوب (مرزن‌آباد به تهران و کرج) به صورت یک‌طرفه خواهد بود. این محدودیت‌ها تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی در این دو محور ادامه خواهد داشت.

سرهنگ کرمی اسد از شهروندان خواست پیش از برنامه‌ریزی سفر، اطلاعات مربوط به محدودیت‌های ترافیکی را بررسی کرده و همکاری لازم را با پلیس راه داشته باشند.

 

منبع: مهر

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.