|

پیش‌بینی هوای اصفهان فردا 18 خرداد/ مدیریت بحران اصفهان به حالِ آماده‌باش درآمد

بر اساس پیش‌بینی‌ها، این شرایط جوی در ساعات بعدازظهر تا اوایل شب در اغلب مناطق استان بویژه مناطق جنوبی، شرقی، مرکزی و جنوب‌ غربی از جمله در شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، نطنز، نائین و خور و بیابانک تشدید خواهد شد.

پیش‌بینی هوای اصفهان  فردا 18 خرداد/ مدیریت بحران اصفهان به حالِ آماده‌باش درآمد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اعلام آماده‌باش به تیم‌های امدادی و خدمات‌رسان در سطح استان، همزمان با صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری اصفهان منصور شیشه فروش افزود: با توجه به پیش‌بینی نفوذ امواج ناپایدار در لایه‌های میانی جو و وقوع جریان‌های همرفتی، از عصر امروز شنبه تا اواسط هفته جاری شاهد بارش‌های رگباری، احتمال وقوع تگرگ، صاعقه، وزش باد شدید و طوفان‌های لحظه‌ای در بخش‌های مختلف استان خواهیم بود.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، این شرایط جوی در ساعات بعدازظهر تا اوایل شب در اغلب مناطق استان بویژه مناطق جنوبی، شرقی، مرکزی و جنوب‌ غربی از جمله در شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، نطنز، نائین و خور و بیابانک تشدید خواهد شد.

شیشه‌فروش با اشاره به ضرورت پیشگیری از حوادث احتمالی، بر ضرورت رعایت نکات ایمنی تأکید کرد و گفت: استحکام‌بخشی به سازه‌های ناپایدار، سقف‌های شیروانی و پلیت، تابلوها و داربست‌ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات، حفاظت از واحدهای پرورش دام و طیور و کُلنی‌های زنبور عسل در برابر تُندبادها از جمله موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین از رانندگان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی در تردد جاده‌ای، بویژه در محورهای شرقی و شمالی استان، به هشدارهای مربوط به کاهش دید افقی ناشی از گرد و غبار توجه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان، رعایت الزامات بهداشتی و خودحفاظتی در برابر ذرات مُعلق، آماده‌سازی تجهیزات امدادی و بازگشایی مسیر مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی را از دیگر اقدامات پیشگیرانه دانست و افزود: هماهنگی‌ لازم با اداره‌کل راهداری، شهرداری‌ها، شرکت آب منطقه‌ای، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها و سایر دستگاه‌های مسوول برای تخلیه رسوبات از دهانه پل‌ها، تقویت سیل‌بندها و جمع‌آوری آب‌های سطحی در معابر شهری و زیرگذرها انجام شده است.

شیشه‌فروش همچنین از آمادگی کامل دستگاه‌های امدادی از جمله پلیس‌ راه، جمعیت هلال‌ احمر، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، فاضلاب و نیروهای عملیاتی مدیریت بحران فرمانداری‌ها خبر داد.

وی بر ضرورت تقویت تیم‌های امدادی هلال‌احمر در جاده‌ها، پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری، پرهیز از توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها، تخلیه سکونتگاه‌های در معرض خطر و رعایت توصیه‌های ایمنی از سوی عشایر نیز تأکید ورزید.

بر اساس هشدار مرکز پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، رنگ زرد برای آگاهی بخشی، رنگ نارنجی برای حفظ آمادگی و رنگ قرمز برای اقدام است.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • خانواده‌های عزادار انفجار بندر شهید رجایی در چهلم عزیزانشان خواهان اعلام رسمی علت فاجعه و معرفی و مجازات مقصران هستند
  • گزارش میدانی «شرق» از محله دختر گمشده، دو روز پس از پیداشدن پیکرش در بیابان