• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    اطلاعات آلودگی هوای تهران مخفی شد!

    در حالی که دسترسی شهروندان به اطلاعات کیفیت هوای تهران از طریق شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از ۹ روز گذشته قطع شده است، به گفته مدیر روابط عمومی و اموربین الملل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از هفته آینده سامانه اطلاع‌رسانی آلودگی هوا و صدا در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

    اطلاعات آلودگی هوای تهران مخفی شد!

    به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ،

    حسین حسنخانی افزود: سامانه اطلاع‌رسانی آلودگی هوا و صدا به‌صورت موقت از دسترس خارج شده است. علت این موضوع، به‌روزرسانی زیرساخت‌های فنی سامانه است که با هدف افزایش پایداری و ارتقای سطح خدمات در حال انجام است.

    وی تاکید کرد: در جریان این فرآیند، برخی مشکلات شبکه‌ای در زیرساخت‌های سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران نیز رخ داده که باعث طولانی‌تر شدن زمان بازیابی سامانه شده است، با این حال، تیم‌های فنی این شرکت با همکاری سازمان فاوا در حال پیگیری مستمر موضوع هستند و تا هفته آینده سامانه به‌صورت کامل فعال خواهد شد و در دسترس شهروندان محترم قرار می‌گیرد.

    مدیر روابط عمومی و اموربین الملل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ادامه داد: در این مدت فعالیت ایستگاه‌های سنجش و فرایند جمع‌آوری داده‌ها متوقف نشده و اطلاعات به‌طور کامل در حال ثبت و نگهداری است. پس از اتصال مجدد سامانه، اطلاعات به‌روز در اختیار عموم قرار خواهد گرفت

    حسنخانی درباره اطلاع‌رسانی اندک درباره وضعیت کیفیت هوا طی این مدت عنوان کرد: وضعیت کیفیت هوا از طریق رسانه ها و جراید نظیر سایت‌های خبری، استودیو صدای شهر، کانال شرکت در اپلیکیشن بله و حتی به‌صورت پیامک و تلفنی نیز به اطلاع شهروندان رسیده است.

    منبع: ایسنا

    آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.