• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    پیش بینی هوای کردستان و سنندج؛ دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴

    کارشناس هواشناسی استان کردستان با اشاره به ورود موج بارشی از بعد از ظهر امروز، از احتمال رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید در برخی ساعات خبر داد و اعلام کرد که هوای روز دوشنبه در استان پایدار و آرام خواهد بود.

    پیش بینی هوای کردستان و سنندج؛ دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ نشمیل احمدیانی اظهار کرد: مطابق اعلام هواشناسی، از بعد از ظهر تا اواخر وقت امروز ۴ خرداد، استان شاهد ورود موج بارشی خواهد بود که در برخی ساعات با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید همراه است و برای روز دوشنبه، هوای پایدار و آرام پیش‌بینی شده است.

    وی افزود: با صدور هشدار سطح زرد در بعد از ظهر روزهای شنبه و یکشنبه، شرایط برای رشد ابرهای همرفتی و بارش‌های رگباری و موقت در سطح استان فراهم است.

    احمدیانی بیان کرد: گزارش ایستگاه‌ها حاکی از این است که در گل تپه، از حوالی سقز قریب به چهار میلی‌متر بارش داشته‌ایم و در سایر نواحی استان که بیشتر شامل مناطق شمالی و شرقی استان بود، کمتر از یک میلی‌متر بارش گزارش شده است.

    وی اضافه کرد: این شرایط برای بعد از ظهر امروز نیز ادامه دارد و شاهد رگبار، رعد و برق، بارش‌های خیلی خفیف و پراکنده و احتمال تگرگ به ویژه برای حوالی بیجار، قروه، شهرستان دیواندره و سقز خواهیم بود.

    این کارشناس هواشناسی ادامه داد: روز دوشنبه به نسبت هوا پایدار خواهد بود و در طول این هفته، وزش باد در بعضی ساعات قابل توجه خواهد بود و خیزش گرد و خاک محلی را به همراه خواهد داشت، اما شرایط بحرانی پیش‌بینی نمی‌شود.

    احمدیانی اضافه کرد: از لحاظ دمایی هم امروز در طول روز کاهش دو تا سه درجه‌ای دما را خواهیم داشت و حتی ممکن است شاهد کاهش چهار درجه‌ای نیز باشیم، اما به دنبال آن از اواسط تا اواخر هفته، نوسانات جدی در دمای هوا نخواهیم داشت.

     

     

    منبع: ايسنا