|

پیش بینی هوای هرمزگان و بندرعباس؛ پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت

امروز صبح جوی آرام و در ساعات بعدازظهر افزایش باد جنوب غربی و غبار محلی در تنگه هرمز و سواحل مرکزی هرمزگان پیش بینی می‌شود.

پیش بینی هوای هرمزگان و بندرعباس؛ پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مجتبی حمزه نژاد، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در نیمه ابتدایی روز آرام و برای رفت و آمدهای دریایی مساعد است، اما بعدازظهر محدوده تنگه هرمز با افزایش بادهای جنوب غربی، متلاطم است.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد: رفت و آمد شناورهای سبک و صیادی در این مناطق با احتیاط لازم صورت پذیرد.

وی افزود: این شرایط جوی و دریایی روز پنجشنبه نیز ادامه دارد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از بعدازظهر روز جمعه تا اوایل هفته آینده با وزش بادهای نسبتاً شدید شمال غربی گاه گرد و غبار بر روی خلیج فارس به تدریج تنگه هرمز و دریای عمان پیش بینی می‌شود که سبب مواج شدن دریا خواهد شد.

حمزه نژاد توصیه کرد: تمهیدات لازم به ویژه در بنادر غربی استان صورت پذیرد.

در ۲۴ ساعت گذشته نوسان دمایی بندر شهید رجایی بین ۲۸ تا ۴۱ درجه سلسیوس و نوسان رطوبتی بین ۱۵ تا ۸۰ درصد به ثبت رسیده است.

 به نقل از روابط عمومی سازمان هواشناسی هرمزگان، لحاظ دمایی دراین مدت با ماندگاری هوای گرم در استان، تغییرات دمایی بین ۱ تا ۳ درجه سلسیوس است.


 

منبع: ايسنا