|

آخرین آمار اعزام زائران ایرانی به حج تمتع

اعزام زائران ایرانی از دوشنبه ۱۵ اردیبهشت آغاز شده است و مدت حضور زائران در شهر مدینه، پنج شب و ۶ روز خواهد بود و بعد از آن با احرام در میقات مسجد شجره به وسیله قطار سریع‌السیر عازم مکه مکرمه خواهند شد.

آخرین آمار اعزام زائران ایرانی به حج تمتع

سازمان حج و زیارت اعلام کرد که از ابتدای عزیمت زائران حج تمتع تا پایان امروز حدود ۹ هزار و ۷۰۰ زائر در قالب ۶۶ کاروان وارد شهر مدینه می‌شوند.

اعزام زائران ایرانی از دوشنبه ۱۵ اردیبهشت آغاز شده است و مدت حضور زائران در شهر مدینه، پنج شب و ۶ روز خواهد بود و بعد از آن با احرام در میقات مسجد شجره به وسیله قطار سریع‌السیر عازم مکه مکرمه خواهند شد.

۸۵ هزار و ۸۵۰ ایرانی برای انجام مناسک حج تمتع عازم مکه و مدینه خواهند شد و سازمان حج و زیارت ۶۴۳ کاروان برای حج ۱۴۰۴ درنظر گرفته است. امسال ۴۴ هزار و ۵۰۰ نفر از بانوان واجد شرایط برای انجام مناسک حج تمتع راهی سرزمین وحی می‌شود و ۳۶ هزار و ۹۵۰ زائر مرد (برابر با ۴۶ درصد از مجموع زائران) به عربستان اعزام خواهند شد.

علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت از همکاری سازمان هواپیمایی عربستان برای انتقال زائران خبر داد و اظهار کرد: براساس برنامه ریزی های انجام گرفته با سازمان هواپیمایی ایران و عربستان کاروان زائران کشورمان با پرواز این شرکت سعودی، بامداد ۴ صبح پنجشنبه برابر با ۱۸ اردیبهشت فرودگاه مشهد را مقصد مدینه ترک کرد.

وی ادامه داد: در مجموع ۸۰ کاروان شامل بانوان و آقایان از استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی در قالب ۱۰ هزار و ۳۶۰ نفر طی مدت ۱۹ روز با شرکت هواپبمایی ناس عربستان و از طریق فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد راهی سرزمین وحی خواهند شد.

«حج، سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم» به عنوان شعار حج در سال ۱۴۰۴ اعلام شده و نخستین کاروان ۲۶۰ نفره حج تمتع ۱۴۰۴، بامداد دوشنبه ۱۵ اردیبهشت با پرواز ایران ایر از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) راهی عربستان سعودی شد. پروازهای جده مربوط به زائران مدینه بعد نیز از ۲۳ اردیبهشت انجام خواهد شد.

 

منبع: فارس