|

دستگیری دزد موبایل شمال‌شهری‌ها

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری موبایل‌قاپی که با سلاح سرد و اسپری اشک‌آور به سرقت از شهروندان اقدام می‌کرد، خبر داد.

دستگیری دزد موبایل شمال‌شهری‌ها

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ سرهنگ صادق ضرونی روز پنجشنبه اظهار کرد: در پی اعلام گزارش مردمی مبنی بر سرقت گوشی تلفن همراه در چهارراه فرمانیه، ماموران کلانتری ۱۲۳ نیاوران موضوع را در دستور کار قرار دادند و با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته موفق به شناسایی متهم شدند.

وی افزود: ماموران در گشت‌زنی‌های هدفمند، متهم را در حال زاغ‌زنی مشاهده کردند ولی او از محل متواری شد که با آغاز عملیات تعقیب، ماموران با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح او را دستگیر و موتورسیکلتش را نیز توقیف کردند، در بازرسی اولیه، یک قبضه سلاح سرد، اسپری اشک‌آور و یک گوشی سرقتی از متهم کشف شد.

سرهنگ ضرونی ادامه داد: متهم به ۱۵ فقره سرقت مشابه اعتراف کرده و پرونده او برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع شد ضمن اینکه ۱۰ شاکی نیز شناسایی شده‌ و روند شناسایی دیگر شکات ادامه دارد.

بازداشت متهم سابقه‌دار در مهرآباد جنوبی

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت نیز از شناسایی و دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار که در مهرآباد جنوبی به سرقت، شرارت و فروش مواد مخدر مبادرت می‌کرد، خبر داد.

سرهنگ حسین مهرعلیان اظهار کرد: با اجرای طرح مبارزه با سارقان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر، ماموران کلانتری ۱۱۹ مهرآباد با انجام اقدامات اطلاعاتی، مخفیگاه این فرد را شناسایی و با مجوز قضایی به محل اعزام شدند.

وی افزود: متهم در هنگام ورود ماموران قصد درگیری داشت اما با واکنش سریع پلیس، بازداشت شد و در بازرسی از مخفیگاهش ۱۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی، لوازم خودرو، دو قبضه سلاح سرد، ترازو و تجهیزات بسته‌بندی مواد مخدر کشف شد.

سرهنگ مهرعلیان یادآور شد: متهم در تحقیقات اولیه به فروش مواد مخدر و سرقت لوازم خودرو اعتراف کرد لذا پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شد و شناسایی شکات نیز در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سارق اماکن خصوصی در جوادیه دستگیر شد

همچنین سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفه‌ای انباری‌ها و پارکینگ‌های سطح شهر خبر داد.

سرهنگ حسین مافی اضافه کرد: با وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در حوزه کلانتری ۱۱۷ جوادیه، ماموران موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه سارق شدند و با مجوز قضایی وارد عملیات شدند.

وی ادامه داد: متهم قصد فرار از طریق پشت بام را داشت که با هوشیاری ماموران دستگیر شد و در بازرسی از محل، ۲ دستگاه دوچرخه، هشت دستگاه گوشی تلفن همراه و مقداری لوازم کولر آبی سرقتی کشف شد.

سرهنگ مافی تاکید کرد: متهم به سرقت از اماکن خصوصی و انباری‌ها اعتراف کرد و پس از تکمیل پرونده به دستگاه قضایی تحویل شد ضمن اینکه تاکنون هفت شاکی نیز شناسایی شده‌ و بررسی سایر پرونده‌های مرتبط با این سارق نیز ادامه دارد.

دستگیری زوج سارق در شهرک گلستان

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت نیز از دستگیری یک زوج سارق محتویات خودرو با استفاده از تصاویر دوربین‌های مداربسته خبر داد.

سرهنگ محمد افشار اظهار کرد: پس از وقوع یک فقره سرقت محتویات خودرو در محدوده کلانتری ۱۴۱ شهرک گلستان، ماموران با بررسی دوربین‌ها موفق به شناسایی خودروی سارقان شدند.

وی افزود: با شناسایی مخفیگاه این زوج و اخذ مجوز قضایی، ماموران در یک عملیات غافلگیرانه هر دو نفر را دستگیر کردند البته متهم مرد قصد درگیری داشت که با واکنش سریع نیروهای انتظامی تلاش او خنثی شد.

سرهنگ افشار گفت: متهمان به سرقت‌های انجام‌ شده اعتراف و اعلام کردند اموال سرقتی را به فردی (مالخر) فروخته‌اند که شناسایی و دستگیری او نیز در دستور کار قرار دارد و تاکنون هشت نفر از شکات این پرونده نیز شناسایی شده‌اند.

منبع: ایرنا