سرگردانی معامله گران در بورس
در حال حاضر بسیاری از معاملهگران دچار سردرگمی هستند و رفتارهای غیر منطقی و هیجانی در بازار موج میزند.

سمیه شوریابی؛ بازار؛ بازار سرمایه یک روز متعادل و منفی را پشت سرگذاشت و شاخص کل با افت ۱۴۷۰۰ واحدی در ارتفاع دو میلیون و ۸۰۰ هزار واحد قرار گرفت.
همچنین سهام #فملی، #وغدیر و #کگل بیشترین تأثیر منفی را روی شاخص داشتند.
در پایان بازار، ارزش صفوف خرید و فروش به ترتیب ۱۵۰۰ و ۸۸۵ میلیارد تومان بود و صنایع خودرو و دارو بیشترین خروج نقدینگی و صنایع بانک و بیمه میزبان بیشترین ورود پول حقیقی بودند.
لازم به ذکر است در بازار امروز ارزش معاملات به حوالی ۱۰ همت رسید و حقیقی ها ۱۷۴ میلیارد تومان از بازار و ۶۰۰ میلیارد تومان از صندوق های درآمد ثابت خارج کردند.
نمادهای #وپارس و #شبریز صدرنشین ورود پول سهامداران خرد بودند و نمادهای #اهرم و #ثفارس بیشترین حمایت را از سوی حقوقی ها داشتند.
بازار امروز را در حالی پیش بردیم که روند بازار دیروز، روند قابل قبولی نبود و فشار فروش بالایی را وارد کرد و تمام امید بازار امروز به جمع شدن و متعادل شدن در نیمه دوم بود.
میتوان گفت با کمک گزارشهای خوب منتشرشده، حمایت صندوقهای ثبیت و توسعه و برخی حقوقیها، بازار فضای بهتری را تجربه خواهد کرد.
چشم بازار به نمادهای خودرویی، پالایشی و بانکی است به نظر کمی مثبتاندیشی سخت شده، اما در مجموع باید کمی خوشبین باشیم که بازار برگردد، بسیاری بر این عقیده هستند که اصلاح ادامه داشته و حرکت امروز هم عاملی برای تغییر بازار نخواهد شد.
گفتنی است میزان نرخ بهره در شرایط کنونی عدد بالایی است و با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و نیاز مالی دولت، انتظار کاهش نرخ بهره وجود ندارد، شاخص کل برای عبور از محدوده سه میلیون واحدی کار سختی در پیش دارد.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.