آخرین قیمت دلار، طلا و سکه؛ شبانگاه دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵/ قیمت سکه نزولی شد
بهای اونس جهانی طلا به رقم ۴ هزار و ۱۱ دلار رسید و روند کاهشی را طی می کند.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
امروز ۲۹ تیر ۱۴۰۵ بازار طلا و سکه روند نزولی را طی می کند و در این بین بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش جزئی همراه شد و بهای هر قطعه سکه هم از یک میلیون تا چهار میلیون تومان کاهش قیمت را تجربه کرد، همچنین بهای سکه گرمی با کاهش یک میلیون تومانی به ۲۷ میلیون تومان رسید.
*بهای طلا چقدر شد؟
بهای اونس جهانی طلا به رقم ۴ هزار و ۱۱ دلار رسید و روند کاهشی را طی می کند. قیمت دلار هم امروز روند کاهشی داشت و نرخ آن به ۱۸۷ هزار و ۷۰۰ تومان رسید. بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار به رقم ۱۸ میلیون و ۱۱۰ هزار تومان رسید و حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.
*بهای سکه چقدر شد؟
بهای هر قطعه سکه امامی در شبانگاه به رقم ۱۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید و حدود چهار میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.
بهای هر قطعه سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز به رقم ۱۷۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید و حدود سه میلیون تومان با عقبگرد قیمت همراه شد.
بهای هر قطعه نیم سکه بهار آزادی در پایان معاملات امروز به قیمت ۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می شود و حدود سه میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.
بهای هر قطعه ربع سکه بهار آزادی در پایان بازار امروز به نرخ ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله می شود و حدود دو میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.
سکه گرمی به قیمت ۲۷ میلیون تومان خرید و فروش می شود و با کاهش یک میلیون تومانی همراه شد.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.