|

سدهای کشور در شرایط استثنایی قرار گرفتند/ چقدر از حجم سدها با بارش‌های اخیر پر شد؟

در ۲ هفته اخیر حدود ۱.۵ میلیارد مترمکعب روان‌آب جدید وارد سدهای کشور شده و حجم پرشدگی سدها به ۳۷درصد رسید.

سدهای کشور در شرایط استثنایی قرار گرفتند/ چقدر از حجم سدها با بارش‌های اخیر پر شد؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

در ۲ هفته اخیر حدود ۱.۵ میلیارد مترمکعب روان‌آب جدید وارد سدهای کشور شده و حجم پرشدگی سدها به ۳۷درصد رسید.

 در ۱۳۸ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا هجدهم بهمن‌ماه) در مجموع ۸ میلیارد و ۷۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۷ میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، افزایشی یک‌درصدی داشته است.

 با بارش‌های اخیر، در فاصله زمانی پنجم بهمن‌ماه تا هجدهم‌ این ماه، یعنی در بازه زمانی حدود دو هفته، یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون مترمکعب روان‌آب جدید وارد سدهای کشور شده است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۷ میلیارد و ۴۷۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۰ میلیارد و ۲۸۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، افتی ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۱۹ میلیارد و ۲۴۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۳۷ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۶۳ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هجدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۱۷۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۱۳درصدی است.

 

منبع: خبرآنلاین

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • فعالان بازار ارز می‌گویند دلار به اخبار مذاکرات، تعویض رئیس بانک مرکزی و برگشت دلارهای بلوکه‌شده بی‌اعتنا و بی‌اعتماد شده است‌