|

قیمت بلیت به مقصد استانبول افزایش یافت

​ دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی می‌گوید: این روزها و با توقف پروازهای شرکت‌ ترکیش‌ایر و سایر ایرلاین‌های ترکیه‌ای، بلیت پرواز تهران- استانبول به ۲۰ تا ۲۲ میلیون تومان رسیده است.

قیمت بلیت به مقصد استانبول افزایش یافت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی می‌گوید: این روزها و با توقف پروازهای شرکت‌ ترکیش‌ایر و سایر ایرلاین‌های ترکیه‌ای، بلیت پرواز تهران- استانبول به ۲۰ تا ۲۲ میلیون تومان رسیده است.

مقصود اسعدی سامانی  اظهار داشت: با توجه به قطع شدن پروازهای ترکیش ایر، افزایش تقاضا و کمبود پرواز، شاهد افزایش نرخ‌ بلیت پرواز در مسیر استانبول و سایر شهرهای ترکیه هستیم.

وی با اشاره به نرخ ۲۰ تا ۲۲ میلیون تومانی پرواز تهران- استانبول، خاطرنشان‌کرد: قیمت‌ها در مسیر برگشت به تهران از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا چهار میلیون تومان در نوسان است.

این مقام صنفی بیان‌داشت: در نبود حضور ایرلاین‌های خارجی به دلیل قطعی ارتباطات و ایمیل‌ها که دریافت اطلاعات را مختل کرده است، ایرلاین‌های داخلی همچون ماهان، آتا، قشم‌ایر، ایران‌ایرتور، آوا، معراج و ... پروازها به مقصد ترکیه را انجام می‌دهند.

گفتنی است روز گذشته مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از برقراری پروازهای شرکت‌های ترکیه‌ای طی روز جاری خبر داده بود.

رامین کاشف‌آذر گفت: از روز سه‌شنبه پروازهای ترکیش‌ایر و پس فردا پروازهای شرکت ترکیه‌ای آجت به حالت عادی باز می‌گردد.

وی خاطرنشان‌کرد: در روزهای گذشته مسافرانی که پروازهایشان باطل شده بود را با ۱۰ پرواز اکسترا (اضافی) توسط ایرلاین های داخلی به مقاصدشان رساندیم.

آخرین پیگیری  از فرودگاه امام حاکی از عدم انجام پروازهای ترکیش‌ایر تا لحظه درج این خبر است، اما کارشناسان خبر می‌دهند که به محض برقراری این پروازها، سایر شرکت‌ها نظیر آجت و پگاسوس نیز به از سرگیری پروازهای خود در مسیر ایران خواهند پرداخت.

مطابق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، مسافران می بایست قبل از رفتن به فرودگاه با تماس با سامانه ۱۹۹ از زمان پرواز خود مطمئن شوند.

همچنین مسافران می‌توانند پیش از عزیمت به سمت فرودگاه امام، با وارد کردن آدرس سایت فرودگاه امام(ره) (ikac.ir) در مرورگر خود یا تماس با شماره‌های ۵۱۰۰۱۱۸ و ۵۱۰۰۱۱۱ از آخرین وضعیت پروازهای خارجی مطلع شوند.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.