|

قیمت روز خودرو؛ سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴/ دنا پلاس روی شیب تند صعود قیمت

کیمیا نعمت‌اله_ امروز ۱۶ دی ۱۴۰۴ بازار خودرو های پر تیراژ تحت روند صعودی بازار طلا و سکه دوباره با افزایش قیمت ها همراه شد و بعد از گذراندن نوسان های محدود، افزایش قیمتی بین ۱۵ تا ۹۰ میلیون تومان را تجربه کرد و در این بین خودروی دنا پلاس اتوماتیک با بیشترین افزایش قیمت به رقم یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسید.

قیمت روز خودرو؛ سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴/ دنا پلاس روی شیب تند صعود قیمت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

امروز ۱۶ دی ۱۴۰۴ بازار خودرو های پر تیراژ تحت روند صعودی بازار طلا و سکه دوباره با افزایش قیمت ها همراه شد و بعد از گذراندن نوسان های محدود، افزایش قیمتی بین ۱۵ تا ۹۰ میلیون تومان را تجربه کرد و در این بین خودروی دنا پلاس اتوماتیک با بیشترین افزایش قیمت به رقم یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسید.

در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک (TUP5) به قیمت یک میلیارد و ۳۲۳ میلیون تومان معامله می‌شود و حدود ۳۳ میلیون تومان رشد قیمت داشته است.

پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای دنده اتومات در معاملات امروز بازار تهران به رقم یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان معامله می شود و حدود ۵۴ میلیون تومان رشد قیمت داشته است.

خودروی تارا دنده ای در معاملات امروز بازار تهران به رقم یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسید و با افزایش ۴۰ میلیون تومانی مواجه شد.

خودروی تارا اتومات در معاملات امروز بازار تهران به نرخ یک میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان خرید و فروش می شود و با افزایش ۷۰ میلیون تومانی همراه شد.

خودروی دنا پلاس اتوماتیک در معاملات امروز بازار خودرو های پر تیراژ به رقم یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسید و با افزایش ۹۰ میلیون تومانی مواجه شد.

در گروه خودروسازی سایپا؛ کوییک دنده ای به قیمت ۸۱۰ میلیون تومان رسید و حدود ۱۵ میلیون تومان رشد قیمت داشته است.

خودروی ساینا S در معاملات امروز بازار تهران به رقم ۸۱۵ میلیون تومان خرید و فروش می شود و حدود ۲۰ میلیون تومان با رشد قیمت همراه شد.

خودروی شاهین GL در معاملات امروز بازار تهران به رقم یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان رسید و با افزایش ۳۰ میلیون تومانی مواجه شد.

 

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.