|

شهباز حسن پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

مشکل بازنشستگی رییس سازمان بورس حل شد

وضعیت بورس بعد از جنگ بهتر و باثبات شده و مشکلات ناشی از جنگ حل شده است. بازار سرمایه به وضعیت مناسبی رسیده و شاخص بورس به بالای ۴ میلیون واحد دست یافته است.

مشکل بازنشستگی رییس سازمان بورس حل شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس سازمان بورس در زمان وزارت اقتصاد دکتر همتی، جهت به کارگیری با وجود بازنشستگی از رهبری اذن گرفته است و مسئله بازنشستگی ایشان حل شده است و مشکلی برای بودن ایشان در این پست نیست و تا زمان کناره‌گیری نیز این اذن صدق می‌کند.

از دیگر اقدامات مثبت بورس این است که یک بخشی از نیاز بازار طلا را با اوراق به پشتوانه طلا پوشش می‌دهد. بنابراین سازمان بورس در یک سال اخیر عملکرد مثبتی داشته است.

در یک سال اخیر، سازمان بورس تحت نظارت نهادهای عالی کشور، گام‌های مثبتی در جهت بازیابی اعتماد بازار برداشت. این اقدامات منجر به رشد چشمگیر شاخص کل و رسیدن آن به ارقامی بالاتر شد که نشان‌دهنده تعادل نسبی بازار است.

منبع: اقتصادآنلاین

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.