|

برای اجاره آپارتمان در جنوب تهران چقدر باید هزینه کرد؟ + جدول قیمت مهر ۱۴۰۴

بازار اجاره در جنوب پایتخت برای مستأجران همیشه به‌ صرفه‌تر بوده، اما حالا اختلاف قیمت‌ها به‌ قدری زیاد شده که انتخاب خانه در این منطقه هم به یکی از سخت‌ترین کارها برای خانواده‌ها تبدیل شده است.

برای اجاره آپارتمان در جنوب تهران چقدر باید هزینه کرد؟ + جدول قیمت مهر ۱۴۰۴

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

​گزارش‌های میدانی از بازار اجاره مسکن در جنوب تهران نشان می‌دهد قیمت‌ها همچنان متنوع و وابسته به محله و سال ساخت واحدهاست. اگرچه همیشه بازار اجاره در جنوب پایتخت برای مستأجران به‌ صرفه‌تر بوده، اما حالا اختلاف قیمت‌ها به‌ قدری زیاد است که انتخاب خانه به یکی از سخت‌ترین کارها برای خانواده‌ها تبدیل شده است.

در نازی‌ آباد یک واحد ۶۰ متری یک‌ خوابه با سال ساخت ۱۳۸۱ با ودیعه ۴۸۰ میلیون تومان رهن کامل داده می‌شود. در شوش واحد دیگری به متراژ ۹۰ متر دو خوابه با سال ساخت ۱۴۰۳ با ودیعه ۶۰۰ میلیون تومان و اجاره ماهیانه ۳ میلیون تومان آگهی شده است.

همچنین در مولوی یک واحد ۱۰۰ متری دوخوابه با سال ساخت ۱۳۹۴ با دیعه ۶۰۰ میلیون تومان و اجاره ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان اجاره داده می‌شود.

یک واحد ۱۲۵ متری دو خوابه با سال ساخت ۱۴۰۴ در فلاح با ودیعه ۱ میلیارد تومان و اجاره ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان در دسترس است. همچنین، در افسریه شمالی واحدی به متراژ ۷۳ متر دو خوابه با سال ساخت ۱۳۸۰ با ودیعه ۵۰۰ میلیون تومان و اجاره ماهیانه ۳ میلیون تومان عرضه می‌شود.

این ارقام نشان می‌دهد که فاصله قیمت‌ها در جنوب تهران بسته به محله و سال ساخت، بسیار زیاد است و مستأجران با شرایط مالی متفاوت می‌توانند گزینه‌های مختلفی را در این مناطق پیدا کنند.

photo_2025-10-02_19-50-03

منبع: اقتصادآنلاین

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.