|

آخرین قیمت نفت خام برنت امروز دوشنبه 27 مردادماه؛ثبات نسبی قیمت نفت در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی

​قیمت نفت در آستانه دیدار روسای جمهوری آمریکا و اوکراین در کاخ سفید، با تغییری جزئی همراه شد و تقریبا ثابت ماند.

آخرین قیمت نفت خام برنت امروز دوشنبه 27 مردادماه؛ثبات نسبی قیمت نفت در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

قیمت نفت در آستانه دیدار روسای جمهوری آمریکا و اوکراین در کاخ سفید، با تغییری جزئی همراه شد و تقریبا ثابت ماند.

به گزارش عصر دوشنبه ایرنا از رویترز، نفت خام برنت دریای شمال امروز با رشد ۹ سنتی یا ۰.۱۴ درصدی، بشکه ای ۶۵.۹۴ دلار معامله شد و معاملات وست‌تگزاس اینترمیدیت نیز با افزایش ۷ سنتی یا ۰.۱۱ درصدی، در هر بشکه ۶۲.۸۷ دلار انجام شد.

قیمت برنت هفته گذشته ۱.۱ و وست تگزاس ۱.۷ درصد کاهش پیدا کرده بود. فعالان بازار نفت چشم به دیدار دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی، به‌ترتیب روسای جمهوری آمریکا و اوکراین در اواخر امروز دوخته‌اند؛ دیداری که طرفین در آن به‌دنبال دستیابی به توافق صلحی برای پایان دادن به مرگبارترین جنگ ۸۰ سال اخیر اروپا هستند.

سرمایه‌گذاران در جستجوی سرنخی درباره پیامدهای احتمالی این دیدار بر عرضه جهانی نفت بوده به طوری که هم احتمال تشدید فشارهای تحریمی علیه مسکو وجود دارد و هم گام‌هایی به سوی سازش محتمل است.

اوله هانسن، تحلیلگر کامودیتی در ساکسو بانک می‌گوید: تصور نمی‌کنم که بازار نفت از همین حالا سود ناشی از صلح احتمالی را پیش‌خور کرده باشد؛ صلحی که احتمالا به کاهش هر چه بیشتر بهای نفت و گاز در اتحادیه اروپا منجر خواهد شد.

ترامپ امروز به اوکراین توصیه کرد تا از امیدهایش برای بازپس‌گیری شبه‌جزیره کریمه که به روسیه الحاق شده و همچنین رویای پیوستن به ناتو، دست بکشد.

نشست ترامپ و پوتین در آلاسکا بدون توافقی برای حل و فصل یا توقف جنگ به پایان رسید هرچند رئیس جمهوری آمریکا با رویکردی به مراتب نزدیک‌تر به مسکو از این نشست خارج شد و ایده پوتین مبنی بر دستیابی به توافق صلح و نه آتش‌بس را تکرار کرد.

در این بین، پیتر ناوارو، مشاور تجاری کاخ سفید گفته است که هند با تداوم خرید نفت روسیه، سوخت ماشین جنگی مسکو را تامین می‌کند و باید متوقف شود؛ اظهار نظری که بار دیگر به نگرانی‌ها درباره جریان عرضه نفت دامن زد. به گفته اوله هوالبای، تحلیلگر اس‌ای‌بی «این اظهارنظر تمایل به خرید را در بازار، اندکی افزایش داد.»

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد «فیلیپ نووا» گفته است: اظهارات تند مشاور کاخ سفید درباره واردات نفت روسیه توسط هند در کنار تعویق مذاکرات تجاری با این کشور، این نگرانی که جریان انرژی همچنان گروگان اختلافات تجاری و دیپلماتیک بماند حتی با این وجود که چشم‌اندازهای صلح در اوکراین روشن به نظر می‌رسد.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.