پایان بورس امروز یکشنبه 19مردادماه/شاخص بورس ۸ هزار واحد افت کرد
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۸هزار واحدی روبرو شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۸هزار واحدی روبرو شد.
در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از 17میلیارد و 798میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر 13هزار میلیارد تومان در بیش از 270هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 8هزار و 975واحدی در ارتفاع 2میلیون و 562هزار و 73واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فولاد، رمپنا و شستا شد و در مقابل نمادهای شپدیس، نوری و وپاسار با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 7میلیارد و 299میلیون ورقه به ارزش 8هزار و 822میلیارد تومان در 139هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 34واحد افت کرد و در ارتفاع 23هزار و 491واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی آریا، هرمز و کگهر شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فزر، سامان و آریان بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.