قیمت خودروهای داخلی امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد / شاهین و دنا چقدر گران شدند؟ + جدول
قیمت خودرو امروز ۱۵ مرداد مشخص شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
قیمت خودرو امروز 15 مرداد 1404 در حالی اعلام شد که مناقشات حول محور میزان تعرفه واردات خودرو، بازار خودرو را از تب و تاب انداخت. براین اساس، اختلاف نظر نهادهای رسمی و تقابل قوانین و مصوبات در حوزه واردات خودرو، بازار خودرو را در فضای پرابهامی فرو برد تا حدی که معاملات بازار خودرو در روز جاری به میزان چشمگیری کاهش یافت.
بازار خودروهای داخلی
شاهین GL که هفته گذشته با نرخ 869 میلیون تومان خرید و فروش میشد، امروز با تجربه افزایش 11 میلیون تومانی به بازار خودرو رسید و روی شاخص 880 میلیون تومان ایستاد.
رانا پلاس، سدان تولیدی ایران خودرو که زمزمه توقف تولید آن از ابتدای سال جاری به گوش میرسد، نسبت به هفته گذشته 9 میلیون تومان گران شد. این خودرو با قیمت 768 میلیون تومان به بنگاههای معاملاتی رسید.
سورن پلاس (XUP)، بازمانده موتور پژو روی خط تولید ایران خودرو، نسبت به هفته گذشته شش میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ 737 میلیون تومان برای فروش گذاشته شود.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.