|

افتتاح بزرگترین کارخانه تیتانیوم خاورمیانه توسط رییس جمهور

کارخانه تیتانیوم کهنوج در ارتباط برخط با رئیس جمهور و با حضور وزیر صمت و با سه همت اعتبار افتتاح شد.

افتتاح بزرگترین کارخانه تیتانیوم خاورمیانه توسط رییس جمهور

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 کارخانه تیتانیوم شهرستان کهنوج به‌ صورت ارتباط  ویدیو کنفرانسی با مسعود پزشکیان رییس جمهور و با حضور اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار کرمان، نماینده مردم کهنوج و شهرستان های جنوبی استان در مجلس و مدیران شهرستانی افتتاح شد.

این پروژه با ظرفیت تولید ۱۳۰ هزار تن در سال با عیار ۴۵ درصد و سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۸۰۰ نفر غیرمستقیم به بهره‌برداری رسید

شرکت صنایع فولاد آلیاژی پاساگارد سرمایه گذار این پروژه و سازمان ایمیدرو سرمایه پذیر این کارخانه بوده اند.

سخنان وزیر صمت 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مراسم گفت: کارخانه تیتانیوم کهنوج یکی از کارخانجات منحصر به فرد است که کنسانتره تیتانیوم را تولید می‌کند.

سید محمد اتابک تاکید کرد: برای رنگریزی و صنعت رنگ کشور به پیگمنت نیاز داریم و امیدواریم با احداث چنین کارخانه‌هایی، خروج ارز متوقف شود.

وی با بیان اینکه این مجموعه اشتغال‌ مستقیم تا ۳۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم تا ۸۰۰ نفر خواهد داشت ادامه داد: کارخانه تیتانیوم در مراحل دیگر به تولید فولاد آلیاژی می‌رسد و کمک زیادی برای صنعت خواهد بود.

وزیر صمت افزود : این مجموعه شاخص و مثال بارز از همکاری دولت با بخش خصوصی است، ایمیدرو معادن را در اختیار بخش خصوصی گذاشته و این بخش هم با فناوری و دانشی که آورده توانسته کارخانه را به نتیجه برساند.

وی گفت: این کارخانه با ۳۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» به مرحله افتتاح رسیده است که اولین حلقه فرآوری تیتانیوم و بخشی از زنجیره راهبردی تیتانیوم از جمله تولید رنگدانه و پیگمنت را برای کشور رقم خواهد زد.

اتابک اعلام کرد: امیدواریم در فازهای بعدی به موفقیت تولید کنسانتره در فولاد آلیاژی برسد و در ۲ فاز دیگر هم ادامه خواهد داشت.

وی گفت: وسعت معدن تیتانیوم ۴۰ کیلومتر مربع و ذخیره‌ای معادل ۱۵۰ میلیون تن قطعی دارد که احتمال دارد ۲۵۰ میلیون تن ذخیره داشته باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بومی سازی این دانش توسط بخش خصوصی با موفقیت انجام شده و ذخیره امروز راهبردی است و می‌تواند به ذخیره تجاری تبدیل و خیرات و برکات آن متوجه مردم منطقه شود.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.