مصرف برق افزایش یافت
در نشست گذر از اوج بار تابستان که با حضور مدیران و معاونان شرکت توانیر برگزار شد، معاون هماهنگی توزیع توانیر طی گزارشی از عملکرد سه ماه نخست سال جاری اعلام کرد: مصرف برق در این دوره به ۵۱,۵۰۰ گیگاوات ساعت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد رشد داشته است.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
محسن ذبییحی افزود: در بخش خانگی شاهد رشد ۴ درصدی مصرف بودهایم، در حالی که بخش عمومی با کاهش ۶.۹ درصدی مواجه شده است. این کاهش عمدتاً ناشی از تغییر ساعت کار ادارات و افزایش دورکاریها بوده است.
به گفته وی، بخش کشاورزی با توجه به وضعیت بارندگی و شرایط دمایی کشور با رشد ۴.۵ درصدی و بخش صنعت با کاهش یک درصدی مصرف برق روبهرو شدهاند.
ذبیحی خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف در بخش صنعت نیازمند توجه ویژه است، چرا که این بخش سهم قابل توجهی از مصرف انرژی را به خود اختصاص داده است.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.