قیمت روز خودرو؛ چهارشنبه ۴ تیر ۱۴۰۴/ جهش قیمت تارا
کیمیا نعمتاله_ امروز چهارم تیر ۱۴۰۴ بازار خودرو های پر تیراژ بعد از پایان جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برخی محصولات رشد قیمت را تجربه کردند و برخی دیگر با افت قیمت کمی مواجه شدند.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک در بازار امروز تهران به نرخ ۸۵۳ میلیون تومان رسید و نسبت به دیروز حدود سه میلیون تومان رشد قیمت داشته است.
پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای دنده اتومات در بازار امروز تهران به نرخ یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان معامله می شود و با پنج میلیون تومان افزایش قیمت مواجه شد.
خودروی تارا دنده ای در بازار امروز تهران به نرخ ۹۸۱ میلیون تومان رسید و نسبت به چند روز گذشته با رشد قیمت کمی مواجه شده است.
تارا اتومات در بازار امروز تهران با قیمت یک میلیارد و ۲۱۳ میلیون تومان رسید و حدود هفت میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.
خودرو دنا پلاس توربو اتوماتیک در معاملات امروز به نرخ یک میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان رسید و حدود ۱۵ میلیون تومان با رشد قیمت همراه شده است.
در گروه خودروسازی سایپا؛ کوییک دنده ای به نرخ ۵۱۴ میلیون تومان معامله می شود و با یک میلیون تومان رشد قیمت همراه شد.
خودروی ساینا S در بازار امروز تهران به نرخ ۵۳۳ میلیون تومان رسید.
خودرو شاهین GL در بازار امروز تهران به نرخ ۹۱۰ میلیون تومان به فروش می رسد.
آخرین اخبار اقتصادی را از طریق این لینک پیگیری کنید.